@RejsePislingerDK
- 2019
Zeer eenvoudige stop, maar 4 sterren vanwege de perfecte locatie naast de supermarkt, het openwaterzwembad en op 5 minuten lopen bent u in het stadscentrum!!
Dit was een geweldige camping met zeer vriendelijk personeel. Het sanitair was vernieuwd en schoon. Het personeel hielp ons tijdens ons verblijf met gasinstructies over waar we naartoe moesten.
Fijne plek dichtbij het stadscentrum, 10 min fietsen/30 min lopen.
Dit is een erg fijne plek met ontzettend vriendelijk personeel. De badkamers zijn schoon en modern. De locatie ligt dicht bij de snelweg tijdens het openbaar vervoer. 🕺🏿
Perfecte locatie vlak voor het strand en de wateren van Flensburg.. Mooie schone en bijgewerkte badkamers voor de prijs van 1 € 5 minuten douchen 👍🏻 Er is een gezellige strandbar in de zomer, ga daarheen en geniet van de tijd en de ondraaglijke zonsondergangen 🔥
Mooi schoon en geüpdatet Mobilhome op het strand
Geweldige gastheer, schoon en bijgewerkt sanitair met een ongeëvenaard uitzicht 😊 Plaats is voornamelijk gras met wat niveauverschil, maar beheersbaar.. Ga daarheen en 🧘♀️
Sitecode: 1923
Deze plek is absoluut 5 sterren, niet vanwege de standaard van de douche en het toilet, ze zijn schoon en basic. Maar vanwege de locatie direct aan de rivier en de extreem mooie natuur die de plek omringt. We gingen ook naar The Danish Majesty Queen's Castle, 700 meter van de camping.. Een plek om te bezoeken
Zeer vriendelijk personeel uit Holland 🇳🇱 en een mooie schone camping met gazon en hoge begroeiing, dus de plaatsen zijn behoorlijk privé 👍🏻 Douches zijn vernieuwd, maar je zou misschien de plafonds willen schoonmaken voor het geval gasten last krijgen van arachnofobie 😊 Schoon zwembad direct aan de rivieroever, betere plek voor gezinnen en kinderen is er niet
Is het mogelijk om weer 5 sterren te krijgen voor ons 5e verblijf op deze fantastische camping? Schoner dan schoon en het meest vriendelijke personeel, van beveiliging tot tuinmannen, allemaal zo aardig en vriendelijk. Strand uitzonderlijk schoon en het water was deze zomer warm en er waren weinig golven 🌊 bedankt dat jullie ons weer een paar gekke dagen hebben bezorgd 🙏🏼
Ook dit jaar weer terug op de fijne plek met het meest vriendelijke personeel op kantoor. We komen terug om meer van de stad Pezenas te ontdekken 🏙️👍🏻
Geweldige locatie net aan de voet van de berg ?? Mooie ruime kampeerplaats met grind (op de onze) en water/elektriciteit overal in de buurt. Schoon en vernieuwd sanitair met schone wasruimte in de kelder, er is een strijkijzer en een strijkplank als je je fietskleding moet strijken 👍🏻 Zwembad 🏊👍🏻
Wat een perl in Frankrijk, wat een gastpaar zo vriendelijk en aardig als ze zelden krijgen! De camping ligt direct aan de rivieroever en we kwamen op een zondag aan, waar de foodtruck laat in de middag arriveert (heerlijk eten)! Sanitair vernieuwd schoon en goed onderhouden! De ochtend dat we vertrokken, begonnen enkele gemeentewerkers om 8 uur 's ochtends bomen te kappen op de openbare weg, maar het echtpaar, de locatie en de natuur, wonnen van het lawaai en dit zal de toekomstige stop zijn als ze naar Zuid-Frankrijk gaan.
Wat een prachtige locatie tussen de bergen en de rivier, net naast de camping. Zeer vriendelijke gastheren en personeel en de sanitaire voorzieningen zijn schoon, bijgewerkt en goed onderhouden. Een camping met een geweldige mix van rugzakken en kampeerstacaravans 👍🏻👍🏻 Beste aanbevelingen 🌟🌟🌟🌟
Aangezien er geen mogelijkheid is om chemisch toilet 1 te legen 🌟 alleen maar verbazingwekkend is dit niet mogelijk in een van de rijkste steden van Duitsland 🤔
Mooi schoon en naast winkels en de bakkerij? Er moeten minstens 100 stacaravans hebben gestaan dus genoeg om naar te kijken.
We kwamen voor het eerst aan op de Adge 2019 late Night en stonden tot middernacht op een openbare parkeerplaats waar ons voertuig duidelijk werd geobserveerd door niet aardig uitziende jongens. We liepen midden in de nacht rond totdat we deze plek vonden. Zelfs de plaats was vol, de bewaker begreep onze behoefte om naar een "veilige" locatie te gaan en ons binnen te laten en stuurde ons naar een plek. Hartelijk dank voor uw begrip en vriendelijke hulp.
Gelegen nabij het stadscentrum (10 minuten lopen) en (2 minuten lopen) nabij winkelcentrum .. Heel schone site met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. We komen terug voor de volgende verkenning van deze prachtige stad die je gezien moet hebben ??
Kamperen direct aan het strand met een "View to Kill" 😊 Echt vriendelijke en gastvrije gastheer met duidelijk oog voor detail. . We zijn net naar de Beach Garden in Frankrijk geweest, die werd beloond met Frankrijk, de meeste schone badkamers, en Happy Camping is nog schoner 👍🏻👍🏻 Je kunt direct op het strand lopen via kleine weggetjes naar Hou, genietend van het kleine stadje, de haven en een groot ijsje aan de waterkant. Volgend jaar komen we zeker terug 🙏🏼
Zeer vriendelijke gastheer op een kleine camping in familiebezit. Plaats was erg basic, maar het was schoon en werkbaar. . Camping ligt op 5 minuten fietsen van het centrum. Geweldig voor een of twee nachten waarbij je belangrijkste doel is om de prachtige stad te zien..
De camping met het schoonste en meest nette sanitair van Frankrijk in 2023. Als je aankomt, begrijp je waarom.. Nette plek direct aan het strand voor zowel volwassenen als kinderen. De zwembaden zijn enorm en de avondshows zijn een winnaar voor de kinderen en tieners. Beveiliging op de camping is ongeëvenaard en zorgt ervoor dat u zich 24/7 veilig voelt.. We komen zeker terug ☀️🙏🏼
Sitecode: 19118
We kwamen vroeg in de middag aan met veel andere kampeerders maar een snelle en vlotte check-in Zeer vriendelijke gastheer wie door de spreekt Deens. Nieuwe en zeer schone badkamers en zeer schone en rustige plek direct aan de rivieroever. . Fietsen om een tochtje te maken langs de rivier en de stad, we komen zeker terug ☀️
Dit is een absoluut heerlijke plek met een zeer aardige en gastvrije gastheer. . We hadden door wegwerkzaamheden vertraging opgelopen tot na sluiting van de receptie maar de host stond klaar aan de poort toen we aankwamen 🙏🏼 De douche is schoon nieuw en netjes.. Ook de ruimte voor chemische toiletten en zwart water is schoon en netjes.. Het is misschien niet de meest chique plek, maar de hostlocatie en het uitzicht nemen je zeker mee in de "relax" -modus. We komen terug!
We verbleven twee keer op deze fantastische plek en zullen zeker terugkomen. De douches en badkamers zijn schoon, aangezien het personeel van de meeste 5-sterrenhotels behulpzaam, vriendelijk en gastvrij is. . Het ligt direct aan het strand met een ongeëvenaard uitzicht. . Ik ben de avond dat er muziek is en feest voor de kinderen, maar om 23.00 uur gaat het absoluut rustig. . Geweldige geweldige plek
Dit was een heel mooie camping heel dicht bij de stad en zeer behulpzaam personeel. Het is misschien wel de meest dansplek, maar de douche was schoon en de omgeving was prachtig direct aan de rivier. .