Camping Terrados

• Stroom

• Douche

Lugh&Phytia

sep 2025

mooie locatie en propere camperplaatsen. toch een extra melding!!! sluiting van de camping is op 05/10 en NIET op 15/10 Aanpassen Campercontact. Ook de prijzen zijn licht gestegen. Wij betalen voor 2 overnachtingen met elek. 52,60€. best goede prijs maar toch rekening mee houden voor iedereen die het belangrijk vind.

Koetshuis

mei 2025

Hele fijne camping aan de Tarn. De ontvangst door de eigenaresse was erg vriendelijk. Je kunt heerlijk wandelen over de GR. We hebben lekker gegeten in het restaurant net buiten het dorp. Prima Wifi.

Fijme ontvangst, aardige eigenaren. Zelf plekkie kiezen, wij hebben heerlijk een paar dagen aan de rivier gestaan. Super mooie omgeving! Camping eenvoudig en rustig, schoon sanitair en heerlijk brood s morgens. Klein dorpje met klein Vival winkeltje. Tevens een paar restaurants waar wij geen gebruik van hebben gemaakt.

Saint-Préjet 7

48210, Massegros Causses Gorges, Frankrijk

Camping aan de rivier de Tarn - locatie om te kajakken - erg stil - winkeltje - broodjesservice - centrum 500m

1 apr t/m 30 jun

1 jul t/m 31 aug