@user439300349

- Bürstner Lyseo 700 TD
- 2021
September 2026
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Wat een leuke CP! Wat een prachtige omgeving! Een fijn ontvangst met uitleg rond 18.30u dagelijks. Elke dag een vers eitje en als welkomstkado een echte Johma salade ‘ oet Twente’ ! prima sanitair, niet duur en mooie boerderij met melkvee. Veel info op de receptie en echt heerlijk stil en rustig ‘s nachts. Verharde plaatsen en voldoende stroom. Knooppunten route voor de deur 57 - 52.
3 foto's toegevoegd · 21 dagen geleden

3 foto's toegevoegd · 27 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Vrij aankomen, afrekenen contant of qr code. Mooie vrije uitzichten. Douchen 1,00euro voor 4 minuten. Net sanitair, wel weinig; 2 toilet en 2 douches op 15 plekken. Je kunt zelf plek kiezen en gaan staan. Omgeving wijds om te fietsen met prachtige oude dorpjes. Plek 18 en stroom 3euro p/n
Augustus 2026
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Fraai gelegen minicamping met 8 camperplaatsen. Vrij uitzicht over de velden met soms hertjes te zien. Prachtig toiletgebouw, daarvoor zou je ook 6 sterren of meer voor kunnen geven! Vriendelijke eigenaar , komt even langs voor praatje zodra je er bent. Mooie oude dorpjes op fietsafstand en in Westerbork winkels en restaurants genoeg. Wel dichtbij drukke weg, maar daar hebben wij geen last van gehad. 51 euro voor 2 nachten. Flexibele vertrektijd.
Juli 2026
2 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Hele grote camping, voor ons veel te massaal. Veel vaste plekken caravans waar schuurtjes omheen gebouwd zijn. Maar voor overnachting is het OK. Vriendelijke receptie en 35€ alles dr op en dr an. Sanitair redelijk schoon en prima warm water. Restaurant en bediening is helemaal top, heerlijk eten voor normale prijzen. Super! Dus voor overnachting op doorreis is het goed.
Mooi gelegen camping op fietsafstand van Lucca en Pisa. Erg vriendelijke dame bij de receptie. WC dikke prima, douches erg klein en klapdeurtjes met ketting, all inn prijs was €45 p/n leuk zwembad waar wij geen gebruik van hebben gemaakt. Geen broodjes/restaurant etc, wel enkele gekoelde drankjes. Plaatsen dicht op elkaar, nauwelijks 2mtr naast de camper, dan wel privé terras achter de plaats. Daarvoor 1 ster minder