Aire Municipale

• Douche

fitcat

aug 2025

Mooie plek, en je kunt ook makkelijk om de hoek bij de kasteelmuur parkeren. We hebben er rustig overnacht. Voor water en toiletten moet je even naar het stadje, richting het VVV-kantoor.

pjfleet007

jun 2025

Wij komen hier elke zomer sinds 2018, op doorreis van Zuid-Spanje naar onze familie in het Verenigd Koninkrijk. We zijn dol op de trein naar de Pyreneeën, die op loopafstand ligt. Het kleine charmante dorpje heeft een aantal goede restaurants. De wandeling rond de citadel is geweldig, met prachtige uitzichten en heerlijke frisse lucht. Een geweldige tussenstop voor een nachtje of twee.

Is inderdaad alleen nog maar parkeerplaats, maar er stonden hier een vijftiental campers. Grijs water lozen mogelijk, op 200m lopen openbare toiletten (aan de voet van kerkplein) Citadel niet toegankelijk ( militair terrein). Alleen rondwandeling om het complex mogelijk.

Rue Lt Pruneta 3

66210, Mont-Louis, Frankrijk

parking Des Remparts, bij de ingang van de Citadel van Mont Louis - parkeerplaats oprijden en tegen de Citadel - ´s morgens drinkwater - plaats is op 1620m hoogte - geld wordt 's avonds opgehaald - centrum 2min