Camping Padimadour

Geclaimd door eigenaar

loeskedas

mei 2025

We hebben hier de afgelopen 2,5 week gestaan. Prachtig parkachtig aangelegd met voor campers verharde plekken. Sanitair goed schoon en heel goede douches. Heerlijk verwarmd en overdekt 14 meter lang zwembad. Op zaterdag kun je goede kwaliteit eigen gebakken pizza’s afhalen. Evenals iedere ochtend zelfgebakken croissants en stokbrood. De omgeving is erg mooi en dichtbij ligt Recamadour. Ook de wandeling van de Gorge de Alzou is een aanrader.

Ivan2023

jan 2024

verbleef twee nachten, extreem rustig in september omdat restaurant etc gesloten was - perfecte faciliteiten en relatief dicht bij Rocamadour, we fietsten in 10 minuten door een aantal prachtige paden en landschappen. Zal opnieuw bezoeken.

Rezay

sep 2022

Wij waren hier 2 nachten, schitterende, rustige camping met een overdekt zwembad, keurig sanitair en brood service. Als je het middeleeuwse stadje Rocamadour wilt bezoeken, houd dan rekening met een loop- of fiets afstand van 6 km.

Varagnes 1775

46500, Rocamadour, Frankrijk

Leuke site - rustig, vriendelijk personeel - schone toiletten en douches - broodjesservice - centrum 1700m

3 apr t/m 10 jul

22 aug t/m 27 sep