@Ivan2023
- 2023
Als je een fietser bent, kom hier dan niet, er staat een bordje 'geen fietsers toegestaan' - op basis daarvan zal ik deze camping nooit bezoeken!
teleurgesteld hierover omdat we in het verleden twee geweldige verblijven hebben gehad op Huttopia-locaties, de plaatsen waren klein en op elkaar, saaie locatie, niet in de buurt van Mont Saint Michel - had in de Aires moeten blijven
verbleef twee nachten, extreem rustig in september omdat restaurant etc gesloten was - perfecte faciliteiten en relatief dicht bij Rocamadour, we fietsten in 10 minuten door een aantal prachtige paden en landschappen. Zal opnieuw bezoeken.
Absoluut prachtig veld met uitzicht op de rivier de Loire - we bleven een extra nacht, we vonden het zo leuk, gewoon om een middag door te brengen met chillen en genieten van dat uitzicht met een fles wijn! geweldige faciliteiten en vriendelijk personeel. Zal terugkeren.
prachtige plek, heerlijke overnachting gehad, zeer rustig en pittoresk - geweldige mountainbikeroutes in de buurt. Schoonste openbare toilet dat ik ooit heb bezocht in de nabijgelegen stad.