Campotel Le Nice

• Stroom

g.besanger

mei 2025

ik zou deze camping geen pareltje noemen, in de omgeving zijn wel echte pareltjes sanitair oké kampeerplekken zijn klein. overlast van huisjes kan storend zijn. ik zou niet snel iemand adviseren om hier naar toen te gaan. wij werden misleid door de positieve reviews op campercontact. googlereviews waren veel negatiever. De omgeving is prachtig

Theohinne

apr 2025

Best een mooie camping, maar een 'pareltje' nee dat niet. Er is geen mogelijkheid om grijs water te lozen, afval kan je alleen buiten de camping kwijt, 's nachts is er geen enkele vorm van verlichting op het terrein, er is geen afvalbak bij het afwassen en geen broodjeservice. Maar toch een leuke mooie camping bij het mooie dorp Roquebrun.

Biancamper

mrt 2025

Nog niet veel ervaring met campings maar dit was wat mij betreft met recht een pareltje!!! Mooie plekken op verschillende niveaus, vriendelijke mensen, schoon sanitair, veel mooie wandelroutes, super authentiek stadje met supermarktje op loopafstand van de camping en een prachtige rivier!!

Rue du Temps libre

34460, Roquebrun, Frankrijk

43.49793303 3.02761919

In weelderig groen, in een rustige, vriendelijke en schaduwrijke omgeving voor een uitstekend verblijf. Gelegen dichtbij de rivier, het strand en de winkels, vanaf de top van de kleine heuvel een adembenemend uitzicht op het dorp en de toren.

6 jul t/m 13 sep

11 mrt t/m 5 jul

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!