@g.besanger
- 2009
ik zou deze camping geen pareltje noemen, in de omgeving zijn wel echte pareltjes sanitair oké kampeerplekken zijn klein. overlast van huisjes kan storend zijn. ik zou niet snel iemand adviseren om hier naar toen te gaan. wij werden misleid door de positieve reviews op campercontact. googlereviews waren veel negatiever. De omgeving is prachtig
op zich een prima plek maar als je zoals wij tv in het hefdak slaapt is de herrie van de snel weg wel heel storend. maar wat wil je voor 4 euro
goed verzorgde plek, met alle voorzieningen jammer dat er gebruikers zijn die drinkwater tappen bij spoel kraan, gevolg is dat deze is afgesloten en niet alleen op deze plek.
Dit is nostalgie, zulke terreintjes zijn steeds schaarser in Frankrijk en zeker waard om een nachtje op door te brengen. en ondanks de prijslijst die er hagt betaalde eind september gewoon 7 euro en 46 cent voor de belasting en het sanitair functioneerde goed
mooie plek en inmiddels 5 plekken wij dachten zo eind september stil het is een stille plek, maar s’avonds stonden er 6 campers nr 7 reed door. deze komt bij de favorieten
bijzondere plek met alle nodige voorzieningen en dat voor 5 euro. staan onder de appelbomen en genieten van een glas zeer goede cider, verkrijgbaar bij de eigenaar
Dit was de camperplek waar we met het echte camperen zijn begonnen en onze chemische toiletje echt zijn gaan gebruiken zo’n 12 jaar geleden, daarvoor stonden we met onze California op campings. deze camperplek is een mooi gelegen stek met prachtig uitzicht.stonden nu bij de boerderij. 12 jaar geleden stonden op het fleur de champ, nog mooier uitzicht
prima plek, stonden vandaag om 16.00 uur al 13 campers. voorzieningen optimaal
prima camping zo bij de kust tip als je 7 nachten verblijft, betaal je 100 euro inclusief electra dus nog geen 15 euro per nacht
mooie plek, maar door de harde wind die vol op de bus stond, waren we bang een onrustige nacht te hebben in onze hefdak. doorgereden naar Jalance. jammer het is een goede plek
zoals in 2017 al was gemeld een rumoerige plek tot 24.00 veel jongeren aanwezig tussen 24.00 en 6.30 stilte
goede plek om te overnachten. het eten in het restaurant is niet aanbevelenswaardig.
verouderde camping, sanitair is deels buiten gebruik en niet echt schoon. douche in de ochtend lauw. ziet er aardig uit, zoals vroeger een Franse boeren camping. eigenaresse weet van prijzen minimaal 20 euro per nacht. wij stonden hier 2 nachten
rustige locatie met ruime plekken, niet te ver van het stadje coördinaat is van het toeristen bureau waar je moet betalen. coördinaat CP 51.60470 - 10.54986 adres Osterdalstrasse 7
in begin maart prima plek om te wandelen. Sanitair nog niet in orde. Zomers zal er wel wat overlast zijn van de geiten lucht. Aardige eigenaren, maar de camping heeft volgens mij niet die prioriteit die het vroeger had toen er nog niet van die grote geitenstallen stonden met 1000 geiten
Goede plek, jammer dat er geen buitenkraan is om water te tappen. Een stortput voor toilet zou de plek beter maken. Wel vriendelijke ontvangen. Het geluid van de snelweg is bij westen wind goed hoorrbaar
Eens met vorige review. Prima plek voor je weer op de boot stapt
Overdag ook door de weeks bij mooi weer druk maar miet rumoerig. Veel geparkeerde auto’s dus weinig plek voor campers. Na 20.00 meer ruimte. Nachts stil
Prima plek, goede voorzieningen. Aardig stadje, supermarkten bijna om de hoek
Prima plek met kraan en stortput. Sleutel voor slagboom halen bij bar Monico, Piazza Tarsetti bij de kerk
Prima overnachtingsplek. Eigenaar spreekt goed duits. Maar door het wegvallen van het toerisme, heeft de eigenaar midden op het terrein een bruiloftshal gebouwd, die is alleen in gebruik in het weekend en niet tijdes de Ramadan. Sanitair goed,maar 1 douche
Goede camping aan het strand. Voorzieningen goed onderhouden en schoon. Ruime plekken met nodige schaduw. Winkels in nabije omgeving
Mooie camping, ligt heerlijk rustig. Sanitair redelijk onderhouden en schoon. Aardige beheerder. Maar de tocht naar het centrum met taxi en openbaar vervoer duurt minimaal 2,5 uur en geen uurHet kost niet veel. Taxi naar bus in Selimpasa is 19 lira
Sitecode: 20425
Goede plek om stadje te bezoeken en vis te eten aan de kade bij de nieuwe haven. Kan enigszins rumoerig zijn. Het is niet gratis als de parkeerwachter er is, betaal je 20 lira. Openbare toilet kost 1 lira en gaat nachts op slot.
Sitecode: 20995
Verrassend mooie plek, zo vlakbij het oude centrum. Op de 4 plaatsen is stroom en water. Toiletten oké en douchen in het hotel, dat hotel is op zich al een bezienswaardigheid. We betaalden 50 lira
Goede camping, eenvoudig functioneel sanitair en schoon. Dicht bij aardig stadje. Vriendelijke beheerder, die engels spreekt.
Prima plek om opgravingen te bezoeken. Het lijkt er een beetje op of het verval is ingezet. Wij verbleven hier 3 nachten. Toen we kwamen lagen de prullenbakken in toilet redelijk vol. Er is tijdens ons verblijf ook niet schoon gemaakt. Warme douche deed het niet, maar dat was de schuld van de zon die te weinig scheen
Mooie camping direct aan zandstrand. Goede voorzieningen, waren nu bezig om sanitair te renoveren.
Je kunt dit geen camping noemen, het is een stukje openbare weg, favoriete picknickplaats. De campingbaas veel praatjes, probeerde ons bang te maken dat we niet met onze.busjes naar Nemrut konden en bij hem een busje moesten huren. Geen douche wel een toiletwagen. Prijs 60 lira te duur ivm andere campings
Die weg naar boven kun je met de buscamper goed te rijden. Je mag overnachten bij het toegangsgebouw van Nemrut, maar 6 km ervoor zijn in Karadut 2 campings o.a. Karadut Pansiyon (www.karadutpensiyon.net) wij hebben daar niet gestaan, maar als we het geweten hadden, waren we niet naar Cendere camping gegaan.
Mooie camping met goed en schoon sanitair. Goed uitzicht op de omgeving. En als de ballonen omhoog gaan is dat een prachtig gezicht. Nadeel je wordt wel vroeg gewekt. Veel moois is op loopafstand te bezichtigen
Mooie camping aan zee, alleen jammer dat het verkeer bijna boven je hoofd rijdt. Het sanitair is net vernieuwd, de tegelzetter was nog met de douches bezig.
Mooie plek midden in het stadje en een vriendelijke eigenaar met thee, is een 9 waard, de douche een 6 , de toiletten een 4, dus vandaar een 6. De prijs van 40 lira maakt de slechte toiletten wel weer goed.
Mooie plek, wel dicht bij drukke weg. Camping maakt een verwaarloosde indruk , erg rommelig. Maar sanitair is prima
Mooie camping, waar het verrassend stil was. Ligt aan het eind van de weg waaraan vele grote hotels liggen. Mooie horizontale plekken. Goed sanitair gebouw, maar helaas achterstallig onderhoud
Mooie plek, maar nergens staat dat deze parkeerplaats speciaal voor campers is. Eerder het tegendeel er staan borden dat je er niet mag kamperen. Ook de voorzieningen voor campers niet gevonden. Er is een openbaar toilet en douches op het strand. Ter illustratie zie foto met bord aan het begin van de parkeerplaats
Mooie terassencamping met uitzicht op zee veel tentplekken en weinig plekken voor grote campers. Onze vwbusjes geen probleem. Goed en schoen sanitair. Vriendelijk personeel
Sitecode: 41983
Nog even een aanvulling, het gras is mooi en het personeel is vriendelijk
Sitecode: 41983
Wat een puinhoop, sanitair is wel heel slecht, nog niet eerder gehad in Turkije. En dat voor 100 lira zonder stroom. Wel dicht bij dorp en de witte rotsen
Door een plek achteraan op de camping, was het aangenaam om er te verblijven. Geen last van de drukte die zich afspeeld op de boulevaar. Sanitair oké en schoon. Tijdens ons verblijf waren er nauwelijks vaste gasten in de vele caravans die er staan.
Ziet er aardig uit, sanitaire voorzieningen goed. Maar de weg waaraan de camping ligt is erg druk. Voor ons een reden om na 1 nacht te vertrekken.
Mooie plek aan het strand. Helaas door vele regen erg nat. Deel sanitair nog niet beschikbaar. Wel 1 keurige ru
Op zich geen onaardige kameerplek. Maar zo vroeg in het jaar wat verlaten. Sanitair op zich oké. Verders wat ver van het dorp. Strand kan mooi zijn bij mooi weer. Waren hier van 10 op 11 april
Ligt mooi, wat onverzorgd. Toiletgebouw niet open,konden gebruik maken een gastenverblijf. Waren hier van 9 op 10 april
Mooie plek om kloosters te bezoeken. Wij hadden de ruimte en konden staan waar we wilden. Sanitair is ruim voldoende. Met de bus voor 1,80 naar de kloosters gegaan en terug gelopen berg afwaarts. Betaalde 18 euro zonder stroom
Mooie plek om eventueel wat langer te staan. Sanitaire voorzieningen zijn minimaal en in slechte staat. Wij betaalde 10 euro zonder stroom. Stonden hier van 4 op 5 april
Prima overnachtingsplek voor op doorreis, vlakbij de snelweg. Luxe toiletgebouw. We betaalde 18 euro zonder elektra, waren hier van 3 op 4 april
Goede overnachtingsplek, vriendlijke ontvangst en goede witte wijn. Twee toiletten in een blokhut. Waren hier van 2 op 3 april
Sitecode: 19743
Hier geweest in feb.2017. Bijzondere plek maar inderdaat weinig ruimte. Vriendelijke eigenaar spreekt goed frans en engels. Het diner was lekker
Sitecode: 19859
Leuke kleine camping met redelijk sanitair. Couscous smaakte goed. Vriendelijke ontvangst. Hier op 1-3-2017
Sitecode: 19553
Prima camping op de mooiste plek in de kloof. Goed en schoon sanitair. Hier geweest op 5-3-2017
Sitecode: 19523
Wij waren hier op 3-3-2017. Goede plek en goed sanitair. Verrassende omgeving vooral te voet
Deze camping zou ik overslaan de volgende keer.terrein is een rommeltje. Sanitair is stuk en vies. We waren hier op 26-1-2017
Met veel genoegen afgelopen vrijdag daar de nacht doorgebracht. Mooie plek zo dicht bij Amsterdam. Vanuit Weesp stap je zo op de trein naar Amsterdam. Wij bezochten het Muiderslot. Naast een douche waren er ook toiletten en dat voor slechts 12 euro inclusief stroom. Een echte aanrader!
Op 1 september hier overnacht voor de bootreis terug. Prima plek voor een nacht. Toiletgebouw speciaal voor campers en caravans. Was netjes en schoon. Prijs op vertoon van ticket 10 pounds dus ongeveer 15 euro