Camping Parc de Vacances La Draille

Geclaimd door eigenaar

• Stroom

Camperrotje

mei 2022

Speciaal hierheen gereden voor t verwarmde zwembad, in de mei-vakantie. (Stond op de website) Bleek deze net gevuld te zijn, dus ijskoud. Waterglijbanen stonden ook nog in winterstand: hartstikke vies en onbruikbaar. Sanitairhok oud. Heel ongezellig en zeker niet klaar om mensen te ontvangen. Wij hebben wat anders in de buurt gezocht: Beau-Lieu van Huttopia. Aanrader!

Veel heggen, die een beetje deprimerend zijn. Sanitaire voorzieningen schoon maar erg oud. Receptie is iets verderop, bijna geen onderdeel van de ruimte. Een vreemde indeling van de plek omdat de glijbanen voor de kinderen als buiten de plaats zijn. We voelden ons niet goed.

Demyana

aug 2018

Lang weekend gestaan. Hele fijne christelijke camping. Zondags dienst in mooi kerkje in Souilliac. Ruime plek met veel schaduw. Zwembad en saniair schoon. Wij waren zeer tevreden over deze camping.

La Draille

46200, Souillac, Frankrijk

verwarmd zwembad met glijbaan - restaurant - cafetaria - broodservice - all-in tarief - centrum 7km

25 apr t/m 3 okt

ACSI - Campingcard