@Camperrotje
2022
Speciaal hierheen gereden voor t verwarmde zwembad, in de mei-vakantie. (Stond op de website) Bleek deze net gevuld te zijn, dus ijskoud. Waterglijbanen stonden ook nog in winterstand: hartstikke vies en onbruikbaar. Sanitairhok oud. Heel ongezellig en zeker niet klaar om mensen te ontvangen. Wij hebben wat anders in de buurt gezocht: Beau-Lieu van Huttopia. Aanrader!
Slecht geholpen bij de receptie. Telefoon heeft voorrang blijkbaar. Prijzig. (4,20 voor een sapje op t terras bijv.) Sanitairgebouw oud en vies. Flink aan t verbouwen op t terrein zodat je om 7u wakker werd. Doe dat in de winter denk ik dan. :) Niet voor herhaling vatbaar.
Opzich leuke plek, speeltuin/parkje vlakbij. Maar bij ons kwam er een groep jeugd (geen Franstaligen) de nacht behoorlijk verstoren. Gegil, gerace met auto’s, toen de politie uiteindelijk kwam werd t rustig gelukkig… Er woonde 1 van die groep in een camper die daar denk ik permanent staat. Ik heb niet fijn geslapen iig.
Mooie plek, rustig, goed verzorgd. Ideaal als je een plek zoekt nabij Mont Rebei.
Sitecode: 2037
Rustige plek. Weinig te beleven voor de rest, maar om rustig wat uurtjes te kunnen slapen: prima! Sani station buiten werking.