Camping de Coupeau

Deze locatie is recent toegevoegd en nog niet door ons gecontroleerd.

Onbekend

Openingsperiode onbekend

Fijne en rustige camping met vriendelijke ontvangst, hoog gelegen op een heuvel waardoor je geen last hebt van omringend verkeer. Mooie ruime plekken met zon en schaduw, stroompunt aanwezig met waterkraan. Sanitair eenvoudig maar prima. Deze camping is een aanrader voor als je op zoek bent naar rust, €22,90 per nacht voor 2 personen met camper.

Qwickers

jun 2025

Mooie rustige kleine camping. Vriendelijke ontvangst. Via de coördinaten kwamen we aan de achterkant van het terrein op een grote parkeerplaats. Daarna de straatnaam Rue Jean Couttereau gevolgd en we kwamen bij de ingang van de camping.

Kluisheer

aug 2024

zeer mooie en rustige camping. Van alle gemakken voorzien. Schoon sanitair, ruime plekken en vriendelijk personeel. Met onze WiFi versterker hadden wij een goede ontvangst. Zoek je rust en ruimte in een prachtige omgeving dan ben je hier op zijn plaats.

Rue Jean Cottereau

53940, Frankrijk

48° 3' 52" N 0° 49' 54" W

48.06443 -0.83173

Camping de Coupeau is een kampeerlocatie in Saint-Berthevin. De faciliteiten omvatten een zwembad, speeltuin, veiligheidsmaatregelen, verlichte ruimte, toiletten, douches, wasservice, WiFi en een kleine winkel.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!