@Roijendijkjes
Met de buscamper Europa verkennen is onze lust en ons leven. Elke dag weer een verrassing waar we uitkomen en zo ontdekken we steeds leuke plekjes in en buiten Nederland.
- 2020
- Pössl Roadcampr
- 2016
- Buscamper
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima camperlocatie gelegen aan een provinciale weg. Voorzieningen zijn oké, douche en toilet schoon. In het restaurant kun je betaalbaar lekker eten met vriendelijke bediening. Aanrader als doorreis locatie
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima locatie, simpel en doeltreffend
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Vriendelijke eigenaar, verder is het een camperplek in een troosteloze omgeving dus als doorreis locatie op zich prima maar niet voor een lang verblijf. Mobiel sanitair, zeer eenvoudig en niet bepaald schoon en het douchewater loopt niet weg. Een keer schoonmaak zou wel wenselijk zijn. Waarom er 5 sterren worden gegeven is voor mij een vraag. Betaling contant in enveloppe, DKK 115 excl stroom en water
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Uitstekende locatie, ruime plekken (vroeg aankomen is een pré) en alle voorzieningen zijn aanwezig. Ruime toiletten en douches en alles netjes schoon. Locatie gelegen aan de jachthaven, dorpje per voet goed bereikbaar en moeite waard om te bezoeken. Kosten incl elektra DKK220, betaling gaat via een kaartautomaat en werkt uitstekend. Code voor toegang sanitair staat op de bon. Top locatie!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima plek om toilet en grijswater te ledigen. Water voor schoonmaak aanwezig (geen drinkwater)
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Uitstekende locatie, SEK 200 incl elektra. Betalen in het winkeltje gelegen in het hoofdgebouw, met een pasje kun je na 20.00 uur gebruik maken van een zeer nette toilet en douche gelegenheid. Vanaf camperlocatie een fietspad van 6 km naar Lund, moeite waard om deze stad te bezoeken. Deze locatie is een aanrader!