Camping Les Mures

Dowi2021

sep 2025

wij hadden telefonisch geboekt en in goed overleg dachten we een leuke plek voor 1 week te hebben geboekt bij aankomst was het schrikken op een oud veld kregen we een erbarmelijke plek zoals we beloofd geen water en afvoer terug naar de receptie in overleg maar erg arrogant werd er niet geluisterd kortom heel slecht ze verhuren liever dure huisjes dan caravan en campers !! dat ligt er dik bovenop. voor ons nooit meer

Foemp

jul 2025

Belachelijk duur, verouderde infrastructuur, ongeïnteresseerd personeel... Kortom, geld weg gooien!

Het is er stoffig en het personeel spreekt nauwelijks Engels. De toiletten zijn een ramp voor een 4-sterrencamping. Er is geen toiletpapier of wc-bril. De douches zijn niet makkelijk te regelen en de supermarkt en restaurants zijn te duur. Het strand is klein en druk, dus een plekje op de eerste rij is uitgesloten.

Route du Littoral 2721

83310, Grimaud, Frankrijk

terrassencamping, nabij een zandstrand - snackbar/pizzeria - restaurant [kleine kaart] - broodservice - tegen toeslag plekken bij of vlakbij de zee mogelijk - centrum 3km

6 apr t/m 7 okt