Camping les Pruniers

• Lozen afvalwater

• Stroom

Msaprilfish

okt 2023

omdat we maar 1 nacht geboekt hadden, kregen we een slechte plaats net naast de bar (geluidsoverlast) en naast het sanitair. de camping heeft ontzettend veel tijgermuggen waardoor we sneller zijn vertrokken dan gepland want ik werd zelfs overdag gebeten. het zwembad is groot en proper maar wel niet verwarmd dus als je in het laagseizoen gaat kamperen dan is het even tanden bijten. onthaal was goed.

Wim&Annie

sep 2023

Prima camping. Personeel erg vriendelijk. Sanitair schoon. Zwembad super schoon en aan een haven. Gezellige bar en goed restaurant. Loopafstand van de zee. Op de fiets naar Cannes is goed te doen, een beetje afwisseling over een fietspad en delen over de weg.

een prima plek vlakbij Cannes 7,2 km fietsen niet geheel zonder risico. maar wij werden zeer gastvrij ontvangen, en netjes werd onze plaats aangewezen die ruim voldoende was. een leuke omgeving vlak bij het strand, waar ook de bus vertrekt naar Cannes 1.50€ pp Re-Ri Terneuzen

Route de la Pinéa 118

06210, Grasse, Frankrijk

eenvoudige camping - schaduw - zwembad - broodservice - strand 400m - centrum 1km

15 feb t/m 31 okt