Camping Les Pins

• Stroom

tomsas

okt 2025

Mooie goed onderhouden camping met ruime verharde plekken. Er werken zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Omgeving is prachtig met het meer op loopafstand. Een echte aanrader!

pejocamper

jul 2025

De camping is terrasvormig en goed onderhouden, met prachtige, schaduwrijke bomen. Hoewel de camping volgeboekt was, kregen we een noodplaats toegewezen – de volgende dag kwam er een gewone plaats vrij. Dus bleven we zes nachten. De nabijheid van het kleine strand, de schone, gunstig gelegen toiletten en het vriendelijke, behulpzame personeel maakten ons verblijf zeer aangenaam. We voelden ons er buitengewoon comfortabel. Heel erg bedankt 🙂🇫🇷🥖

CaAnBroek

mei 2025

Alles wat vorig jaar geschreven is klopt nog steeds. Wij zijn hier 3 nachten gebleven. Receptie: behulpzaam en vriendelijk. Met de camper de route des Crêtes gedaan( de route fietsen kan ook) Zeker 15 punten met mooie uitzichten. Vanaf de camping 27 km naar startpunt( La Palud-die-Verdon).

Chemin des vignes 1

83630, Aiguines, Frankrijk

43.77326 6.209061

camping gelegen aan Lac Sainte De Croix en Gordes du Verdon - bakker om de hoek - centrum 500m

20 apr t/m 11 okt