@pejocamper
De camping is terrasvormig en goed onderhouden, met prachtige, schaduwrijke bomen. Hoewel de camping volgeboekt was, kregen we een noodplaats toegewezen – de volgende dag kwam er een gewone plaats vrij. Dus bleven we zes nachten. De nabijheid van het kleine strand, de schone, gunstig gelegen toiletten en het vriendelijke, behulpzame personeel maakten ons verblijf zeer aangenaam. We voelden ons er buitengewoon comfortabel. Heel erg bedankt 🙂🇫🇷🥖
Prachtig gelegen, rustige camping met ruime plaatsen, schaduwrijk door bomen en heggen. Ideaal gelegen nabij het stadje (15 minuten fietsen of gratis veerboot). Vriendelijk personeel bij de receptie, schone en goed onderhouden toiletten, en het zwembad was een geweldige manier om ons op te frissen na een warme dag in de stad. Al met al vinden we de camping een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Prachtig gelegen camping direct aan de rivier, prachtige omgeving, en Vallon d'Arc is gemakkelijk te bereiken met de fiets in 30 minuten. We verbleven er zes nachten – rustig doordeweeks, feeststemming in het weekend. We waardeerden de eenvoud van een tweesterrencamping, maar het sanitair liet te wensen over – vandaar de maximale drie sterren.
We verbleven twee nachten op deze prachtig gelegen camping met direct uitzicht op het meer tijdens onze doorreis. De nieuwe toiletten zijn superschoon en de ruime plaatsen worden met liefde onderhouden door het jonge stel dat ze beheert, zodat ze zo natuurlijk mogelijk zijn. We hebben ook het heerlijke bier en het Provençaalse rundvlees geproefd, beide lokaal geproduceerd. Algemeen: we voelden ons zeer op ons gemak en bevelen deze camping van harte aan.