Camping du Pylone

DiaFox

sep 2025

39 euro betalen voor 2 personen (zonder elektra) (in september) is het NIET WAARD. Voor dat geld hadden ze tenminste een verdomde wc-bril en wc-papier kunnen hebben!!! En laat me niet beginnen over de douches. Ik moest helemaal naakt en met shampoo uit de douche komen om het licht aan te doen, want het spijt me dat ik niet binnen 5 minuten kan douchen als het water zwakker is dan een hondenpis. Totale AFZET en je moet zelfs contant betalen...

Hobby50

jun 2025

19 juni 2025 camperplaats + elektra en 2 personen kost 43,54

Noiseboy

jun 2025

Het grootste deel van de camping is niet meer beschikbaar voor kampeerders. Sinds de overstroming in 2015 heeft de gemeente de vergunning ingetrokken voor exploitatie van het grootste deel van de camping. Resultaat is dat er veel lege vlakken zijn die er begrijpelijkerwijs kaal bij liggen. Nogal sneu voor de beheerders die allervriendelijkst proberen er nog iets van te maken.

Avenue du Pylône 189

06600, Antibes, Frankrijk

plaats met veel permanente plaatsen - men spreekt Frans, Engels en Duits - sanitairgebouw standaard - zwembad - restaurant - groot terrein - gedeeltelijk gesloten - Zoo Marineland 200m - strand 200m - bus en trein stoppen op een paar honderd meter afstand - ideaal voor uitstapjes naar Nice, Antibes en Cannes - stil 's nachts, overdag hoor je de weg en vliegtuigen - bakker, supermarkt etc 400m - centrum 4km

1 apr t/m 30 jun

1 jul t/m 31 aug