@DiaFox

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

parkeren is nu in verbouwing (september 2025) dus geen plek voor campers

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

39 euro betalen voor 2 personen (zonder elektra) (in september) is het NIET WAARD. Voor dat geld hadden ze tenminste een verdomde wc-bril en wc-papier kunnen hebben!!! En laat me niet beginnen over de douches. Ik moest helemaal naakt en met shampoo uit de douche komen om het licht aan te doen, want het spijt me dat ik niet binnen 5 minuten kan douchen als het water zwakker is dan een hondenpis. Totale AFZET en je moet zelfs contant betalen...

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

We kwamen na 19.00 uur aan en er was niemand om ons geld te vragen. De volgende ochtend was er wel iemand, maar we zijn er gewoon langs gereden, dus ik denk dat het gratis kan zijn ;) Rustig, maar veel afval, zoals overal in Portugal.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Goede en rustige plek om te overnachten. Er is een openbaar toilet op 2 minuten afstand in het dorp, maar dat is 's nachts waarschijnlijk gesloten. Het dorp is klein en erg mooi, zeker de moeite waard om er rond te lopen.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Fijne camping met relatief nieuwe en schone faciliteiten. Te veel kinderen toen wij er waren, dus een beetje lawaaierig. Wasmachine 5 euro/wasbeurt. Droger 3 euro per wasbeurt. We konden ook een adapter voor elektriciteit lenen. Ze spreken geen Engels, maar de eigenaar spreekt Pools, dus we redden het wel. Er is een kleine bar met (een beetje duur) bier op de camping.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Rustige, kleine camping vlakbij de stallen. Eén douche en één toilet, alles schoon en nieuw en bij de prijs inbegrepen. De eigenaar spreekt voornamelijk Frans en gebrekkig Engels, dus we hebben het gered :) 17 euro betaald voor 2 personen en een camper zonder elektriciteit, CONTANT!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooi plekje, maar wel klein, dus kom zo snel mogelijk om een plekje te bemachtigen.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Goed voor één nacht. Zoals iemand schreef, zijn er twee plaatsen voor campers op de parkeerplaats van het sportcomplex. Schone en mooie plek.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Redelijke prijs - 22 euro voor 2 personen + busje zonder elektriciteit. Vriendelijke eigenaar. Erg slechte damesdouches, oud en vies. Eén douche zonder slot en de andere zonder plek om je spullen neer te zetten.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Ik moet vijf sterren geven om de beoordelingen te compenseren, want voor mij was het echt een fijne camping. De eigenaar was erg aardig en vriendelijk en vond een plekje voor ons, ook al was het er druk. De faciliteiten zijn wat ouder, maar wel schoon. Het ligt op een heuvel, dus je moet een stukje lopen naar de toiletten en douches, maar je kunt extra betalen om dichterbij te zijn. Het enige minpuntje waren de altijd bezette wasmachines. Ik raad ook aan om te bellen en te reserveren.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Geweldige camping 👍 plaatsen met privacy, grote douches en wasmachine (ze hebben er maar één) inbegrepen in de prijs. Online betaling en check-in, wat geweldig is als je laat aankomt. Redelijke prijs rond de ~30 euro voor 2 personen en camper.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Goede camping, gemiddelde prijs. We betaalden 33 voor een camper en 2 personen zonder elektriciteit. Het enige minpuntje waren de ietwat oncomfortabele douches. Gelukkig was het er rustig, maar ik kan me voorstellen dat de ganzen soms wat lawaai maken.