Camping City

• Stroom

Ronald666F

sep 2025

handige locatie als je wandelend Arles wil bezoeken. plek beschut. maar verder, super onvriendelijk, vies, geen toiletpapier. zelfvoorzienend zijn is fijn! we betaalden 32 euro, waarvan 5 euro voor stroom. 5 amp. jammer hoor, want met een beetje moeite kun je er iets leuks van maken.

jeanne-marie

sep 2025

mooie afgeschermde plekken, sanitair idd iets verouderd maar rustig ‘s nachts.ongeveer 25/30 minuten lopen naa mooi en interessant centrum

Romalone

jul 2025

Sommige eerdere recensies deden me twijfelen of dit een goede camping zou zijn, maar ik was zeer aangenaam verrast. Ja, het is een beetje verouderd, maar... het biedt een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding! Schone douches, schaduwrijke privéplaatsen en het is er erg rustig en vredig. 5 sterren voor de prijs-kwaliteitverhouding in een gebied dat veel duurder zou kunnen zijn! Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ze doen hun best en ik ben blij dat ik ze kan aanbevelen en steunen.

Route de Crau 67

13200, Arles, Frankrijk