@Ronald666F
- 2024
super mooi en schone camping. hartelijke ontvangst. we hadden een plek met uitzicht op de baai.
handige locatie als je wandelend Arles wil bezoeken. plek beschut. maar verder, super onvriendelijk, vies, geen toiletpapier. zelfvoorzienend zijn is fijn! we betaalden 32 euro, waarvan 5 euro voor stroom. 5 amp. jammer hoor, want met een beetje moeite kun je er iets leuks van maken.
top plek, mooie omgeving om te fietsen. interessante rondleiding in voedselbos door enthousiaste eigenaren.
Mooie plek! Ruime plaatsen, hartelijke ontvangst. We hadden eigen toilet+doucheruimte doordat het rustig was, heel schoon ook.
Wat een fantastische plek en ruime plaatsen. Hartelijke ontvangst met koffie/thee. Verse kruiden om te plukken en een uitkijkpost op een natuurgebied. We komen hier zeker terug.
We hadden niet gereserveerd en konden op een plek voor de slagboom staan. Weinig hartelijk en weinig inspirerend. Wat bleek, helemaal aan het eind van de camping heel mooie ruimte op gras (we stonden op straatstenen) en plek zat! Jammer.