Camping le Ventoux

• Douche

prima, camping we hadden gevraagd dat als er een plekje vrij zou komen of ze ons dan wilde bellen. Dit hadden ze super netjes gedaan tegen meer betaling konden we op een comfort plaats staan dus akkoord gegaan. kwamen we ter plaatse moesten we ergens anders gaan staan. verder is de camping netjes veel Nederlanders. wel zit alles dicht op elkaar. broodjes waren super. kunt er lekker fietsen en wandelen vanaf de camper. sanitair is ook prima.

Prima ontvangst. Sanitair kan wel een opknapbeurt gebruiken, maar oké het voldoet. Met een camper kun je het beste beneden staan. Wij stonden boven met een camper van 7 meter, omdat het nog erg rustig was ging het keren draaien etc goed, maar anders is het wel een dingetje. Grijs water kun je niet lozen en de plek voor het legen van het toilet is beslist onhandig. Maar de locatie en gemoedelijke sfeer zijn top. Paar heerlijke dagen gehad

John-S.

jun 2024

Super vriendelijk ontvangst. Super restaurant met zeer vriendelijke gastvrouw en goede kok. Bij het online reserveren van het restaurant het beste even bellen, ook als het vol is zoeken ze nog wel een oplossing. Het online bestellen van broodjes wil wel eens mislukken. De stroomvoorziening is wel aan vernieuwing toe, bij hoge stroomafname zakt het voltage onder 210 volt waardoor o.a. je koelkast op gas over gaat. Zeker een aanrader.

Chemin de la Combe 1348

84380, Mazan, Frankrijk