@Hanshoogstrate
- Mercedes-Benz Anders Anders
- 1981
- Mercedes
- Alkoof
super camping, wel een grote camping maar daar merk je helemaal niets van super rustig en ruim opgezet. de plaatsen zijn keurig onderhouden en je staat niet dicht op elkaar. sanitair tip top in orde. mooie locatie. goede broodjes service niets dan goeds!
prima, camping we hadden gevraagd dat als er een plekje vrij zou komen of ze ons dan wilde bellen. Dit hadden ze super netjes gedaan tegen meer betaling konden we op een comfort plaats staan dus akkoord gegaan. kwamen we ter plaatse moesten we ergens anders gaan staan. verder is de camping netjes veel Nederlanders. wel zit alles dicht op elkaar. broodjes waren super. kunt er lekker fietsen en wandelen vanaf de camper. sanitair is ook prima.
super camping ruime plaatsen. lekker en een relaxte plek. in het weekend wat druk met motoren op de weg rond de camping van de route Napoléon. verder echt heerlijk, er zijn ligstoelen en piknick tafels die je mag gebruiken. verder als je wilt raften of iets anders is het 2 minuten lopen en je bent bij de organisatoren. fietsen naar castellane is ook 5 minuten ideaal. sanitair super schoon maar nog niet helemaal af. geen broodjes service.
leuke camping maar niet bijzonder. geen super uitzicht. als je aankomt denk je wat moet dit worden maar valt echt reuze mee! super net en schoon sanitair. heerlijk zwembad waar je gratis gebruik van mag maken. kunt er super makkelijk op die fiets Sisteron heel leuk dorpje. verder geen bijzondere camping voor ons.
super leuke camping, mooie plekken. leuk met de kippen die om je heen scharrelen. sanitair is super netjes de douche straal was niet super maar dat was het enige minpuntje. verder doen ze het super leuk en een aantal avonden in de week koken ze voor je. Hele leuke camping en je kunt er ook heerlijk fietsen vanaf de camping.
leuke plaats om te staan aan de haven. sanitair inderdaad ver weg maar wel super schoon. wel staan er twee dixies maar die vond ik niet erg schoon.
super aardige eigenaresse, stond bij aankomst ons gelijk te woord en we mochten zelf een plaats uitkiezen. super net sanitair wel Frans, maar super schoon. lekkere plaatsen ondanks de haag toch nog mooi de berg kunnen zien. croissant waar erg lekker en nog warm!