Chez Marcel

Camperplaatsen

• Stroom

Vollehand

nov 2024

-1 ster. wij zijn hier aangekomen eind November. Geen toegang tot het terrein. er stond al iemand te wachten om van het terrein af te gaan maar het hek was dicht. Er was een briefje dat de eigenaar om 1430 terug zou zijn. wij kozen wijzelijk voor de ACSI camping 20m verder. om 1600 stond de camper die chez Marcel wilde verlaten er nog steeds. ik zou de slagboom gedemonteerd hebben. ik zou adviseren 20m verder rijden, perfecte camping.

LMC-2023!

sep 2024

liefst geen 1 ster. wat een boer zeg. spreek je niet aan en wuift je weg. Volgens mij mogen alleen een handje vol Franse er staan en liefst niet te veel. Er was nog plek zat ook een frans stel kreeg geen plek. zou niemand deze plek aanraden.

campertje780

jul 2024

we kwamen hier toen rond 19:00 en wisten niet waar we moesten zijn stonden twee minuten te kijken plots begon de “eigenaar “ ons uit te schelden dat we moesten verplaatsen dat hij geen plaats wou geven aan ons … ik zou er in geen geval staan . zeeeer onvriendelijk !!!!

Corniche des Issambres

Roquebrune-sur-Argens, Frankrijk