@Vollehand
- 1980
- Fiat/Alko Ducato 2.3 multijet
- 2017
- Ander
Voor €30,—/pp wordt hier vf 19:30 een 3-gangenmenu aangeboden, waar wij geen gebruik van hebben gemaakt omdat wij al zelf hadden gekookt. Maar dat gaan wij een volgende keer zeker uitproberen! Men heeft van de 10 plekken een heerlijk uitzicht en de eigenaren berekenen voor electricteit dat wat zij er zelf voor betalen: € 0,50/KWh. Meterstand wordt bij aankomst en vertrek opgenomen en zeer fair afgerekend! Meer eigen zonnestroom gebruiken dus!
Kleinere maar fijne en betaalbare camping, ligging vlakbij de kloof in Nationaal park Paklenica. Camping ligt iets verder van het water, maar daardoor geen overlast door de weg. Ook voor grotere campers geschikt. Vriendelijke beheerders die meerdere talen spreken. Er zijn ook appartementen te huur. Geen serviceplek, maar een emmer en gieter doen wonderen…..
Sluit mij aan bij het vorige review €40,— is veel te duur voor alleen een parkeerplaats en klopt niet met de aangegeven prijs in de app , zonder douches. De beheerder vertelde het is geen camperplek maar een parkeerplaats. ze wisten niet dat ze in campercontact stonden.
Wij sluiten ons aan bij de vorige review. Fijne plaats, gastvrije ontvangst. Camperplaats is in Juli 2024 geopend. Komende week wordt er nog een extra WVC unit bijgeplaatst en 2 extra afwasplekken. Er is een barbeque en picknick weide, vzv picknickbanken en hangmatten. Het motto hier is U vraagt, wij regelen het als het haalbaar is.
een kleine eenvoudige doch redelijke camperplaats midden in de Salinas. Sanitair nieuw, 4 WC en 3 douches, afwasplek met warmwater. alleen de energievoorziening is te zwak voor de hoeveelheid aansluitingen.
-1 ster. wij zijn hier aangekomen eind November. Geen toegang tot het terrein. er stond al iemand te wachten om van het terrein af te gaan maar het hek was dicht. Er was een briefje dat de eigenaar om 1430 terug zou zijn. wij kozen wijzelijk voor de ACSI camping 20m verder. om 1600 stond de camper die chez Marcel wilde verlaten er nog steeds. ik zou de slagboom gedemonteerd hebben. ik zou adviseren 20m verder rijden, perfecte camping.
Werkt nu niet meer met de inarea app maar heeft nu een eigen gemakkelijker systeem. Gewoon het pictogram scannen en je bent binnen. water lozen, drinkwater laden en energie voor 22 euro. Er is 1 douche/wc tegen betaling.
goede CP direct aan de zee, bij een leuk vissersdorpje. Wordt goed bezocht dus tijdig aanreizen. Geen voorzieningen maar wel een milieupark.
een heerlijke plek om te overnachten. Dit is gratis maar de eigenaar ziet je wel graag in het restaurant eten. Hier kun je goed eten voor niet teveel geld