Camping Les 3 Sources

• Stroom

voor onze eerste nacht ooit met een camper hier aangekomen voor één overnachting . vriendelijke uitbater die ons wegwijs maakte bij het aansluiten vd elektriciteit, was als complete newbies toch een geruststelling. ondertussen na een week campervannen kennen we de knepen.

ikUden

sep 2024

20 euro betaald voor 1 overnachting met stroom. Vrije plek op een veld, verder enkele huisje en vaste plaatsen. Duidelijk niet van mensen die het breed hebben... Sanitair erg oud, maar alles super schoon. Het geluid van het medisch centrum er tegenover is hoorbaar maar niet storend. Beheerder was lastig te vinden, maar we konden vast gaan staan en de admin. later regelen. Iedereen erg vriendelijk.

suvsuby

jun 2023

Voor een overnachting prima, er is een veld vlakbij de in-uitgang. was je kunt staan. ideaal voor ons omdat we met aanhanger 10 meter lang zijn. sanitair is gedateerd maar gewoon schoon. de permanente zoem/brom toon is er nog steeds. waar wij overigens geen last van hadden.

Chemin des Trois Sources

95290, L'Isle-Adam, Frankrijk

gelegen aan de Oise - nabij winkelcentrum 600m - historisch centrum van l'Isle Adam 2km

18 mrt t/m 29 okt

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!