Camping Huttopia Rambouillet

Geclaimd door eigenaar

Cornelis111

okt 2025

Wat een fijne plek. We staan in een prachtige, bosrijke omgeving. De campers staan op afgescheiden plekken tussen hagen. Het sanitair is goed en wordt twee keer per dag schoon gemaakt. We zijn hier eind oktober en er zijn nog genoeg andere gasten. Een prima plek voor als je Parijs wilt bezoeken of als je op doorreis bent. Wij komen hier terug.

Fantastische Natuurcamping midden in het bos. Grote afgeschermde plekken. Voldoende sanitaire voorzieningen. Broodjesservice bij de receptie. Elke dag verse croissants en stokbrood. Vriendelijke en behulpzaam personeel. Wel waren we buiten het seizoen, waardoor het erg rustig was. Wij zijn meer dan tevreden

Janeman

sep 2025

zoals het verhaal hier boven … met nog de toevoeging dat de spanning van de elektriciteit niet voldoende was om onze koelkast op aan te houden. die moest dus alsnog de hele nacht op gas draaien. jammer. omdat je wel dik betaald. zou een leuke camping kunnen zijn …

Rue du Château d'Eau

78120, Sonchamp, Frankrijk

schaduwrijk - zwembad - broodservice - pizzeria - tegen toeslag ruimere plaatsen beschikbaar - speciale plaatsen voor campers - centrum 2km LET OP: de getoonde prijs is een vanaf prijs. Bekijk de website voor actuele prijzen en type standplaatsen!

6 apr t/m 5 nov

ACSI - Campingcard