@Cornelis111
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 19228
Fijne camping om te verblijven, sanitair dik in orde, ruime plaatsen op gras, strand met zitjes en parasols en fijn restaurant. Uitnodigend terrein met veel bloemen
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Klein maar fijn, dat gaat zeker op voor deze camping. Kregen een tas vol verse groenten uit eigen gaard. Sfeervol restaurant op 5 minuten afstand. Schoon en nieuw aangelegd sanitair. Gewoon prettig om te verblijven.
Juli 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Heel fijne camping, aardige beheerders, broodservice, strand met ligstoelen, schoon sanitair, leuke koffiebar, niet te druk en alles goed betaalbaar. Op loop afstand leuk haventje, paar restaurants en kleine super. Leonidio op loopafstand 40 minuten met de fiets wat sneller, leuk stadje met klimmers. In de buurt dan zeker deze camping nemen.
Juni 2026
We hebben deze camping van te voren voor 3 weken geboekt. En hebben hier 3 weken gestaan. Ruime plek, aardige familie, lekker zwembad met leuk restaurant (verkoopt perfecte olijfolie) Zee, inkoop en verhuur dichtbij. Schoon sanitair, elke morgen vroeg wordt er schoongemaakt. Elke morgen vers brood bij de camper geleverd. De plek aan de zeekant brengt heerlijke verkoeling, goed voor kind en huisdier. Zeker doen, ook voor langere tijd.
Mei 2026
3 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Toppositie
Januari 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 8 maanden geleden

We zijn hier half januari en verblijven er een dag of 6. We staan alleen met eigen badkamer, stroom en totale rust, prachtige wandelingen om te maken. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Beter kun je je niet wensen om tot rust te komen.