Fichtelpark

Geclaimd door eigenaar

Camperplaatsen

Randalotti

okt 2025

We waren er bijna twee weken geleden. We hebben zelden zo'n liefdevol ontworpen en doordachte camping meegemaakt. Goed aangelegd met veel groen, de douches en toiletten zijn superschoon en zelfs mooi ingericht. Er is een ruimte met drankjes en informatiemateriaal. Een grote bonus: twee afvalstortplaatsen! De ontvangst was zeer vriendelijk en we kregen meteen informatie over de omgeving, broodjes besteld en wandelroutes voor de hond. Er is een speciaal boekje over de camping, zie foto's.

bschroeder

aug 2025

We verbleven hier één nacht en komen zeker terug. Prachtig aangelegde plaatsen met voldoende ruimte. Schone toiletten en een vriendelijk welkom.

BoEn

jul 2025

staan hier op 28 juli op dit mooie camperpark in kirchenlamiitz, alles is zeer naar wens alleen het weer maar daar kan het beheerders echtpaar ook niets aan doen mooie grote plaatsen op sintels, supermooi en schoon toiletgebouw, komen met mooi weer vast nog wel een keer weer om hier nog wat te fietsen in de omgeving gr.Annie en Geert

Niederlamitzer Straße 12

95158, Kirchenlamitz, Duitsland