@BoEn
- 2005
hier het weekend met Pasen 2026 gestaan, het was een leuk weekend met een goed verzorgd paasontbijt op 1e paasdag. fantastisch aangelegd camperpark met hele goeie faciliteiten. Vriendelijke eigenaren die altijd wel klaarstaan voor een praatje komen vast nog wel weer een keertje terug Annie en Geert
we hebben hier nog even een weekend gestaan in oktober, ondanks dat er een tent op het grasveld stond omdat er een besloten feest was hebben we een heel mooi weekend gehad. ze kamen op zaterdagavond bij alle campers langs voor een heerlijke traktatie die is zeer goed in de smaak gevallen bij de camperaars die er stonden zoals altijd een goede ontvangst en alles tot in de puntjes verzorgd. ga zo door Edwin en Jennifer gr uit Emmen Annie en Geer
Hier het weekend 19 20 en 21 september gestaan. Wat een gastvrije ontvangst en een mooie camperplaats, er wordt hard gewerkt aan de laatste loodjes om het nieuwe toilet gebouw in gebruik te kunnen nemen. je zit hier in een heel mooi fietsgebied met plaatsen als Nordhorn, Denekamp en Ootmarsum vlakbij, Wij komen zeker non wel een keer terug Gr Annie en Geert
hier vaker gestaan was vroeger veel persoonlijker wij vinden het boekigssysteem waardeloos snel geld verdienen en er weinig voor doen elke liter water moet betaald worden je kunt nog geen bidon vullen of je moet 10 liter kopen wc in de nacht gesloten je zou maar geen toilet aan boord hebben tijdstip van schoonmaken is niet handig snap niet dat campercontact dit betalingssysteem aanbied wij komen hier zeker niet terug
hier 2 nachten gestaan, best naar onze zin gehad vooraan aan de Main stonden wij op een zeer ruime plaats maar als je op rij 2 , 3 ,en 4 staat staan je wel boven op elkaar zeer vriendelijk eigenaar die voor elk wissewasje voor je klaarstaat mooi fietsen langs de Main gr. Annie en Geert
terwijl ik dit stukje plaats staan we op deze camping in Nesslbach ,alles heel relaxed hier sanitaire voorzieningen zijn oké grote plaatsen op gras schaduw en zon gr.Annie en Geert
wat een prachtige plaats jullie ontvangst was heel vriendelijk, wij zijn geen wandelaars maar wel van de plek kunnen genieten wat een uitzicht. wel hebben we een prachtige fietstocht kunnen maken sanitaire ruimte zeer goed prima broodjes service gr Annie en Geert Boels uit Emmen
wij staan op dit moment op de camping Falken in Lienz 7jaar geleden waren we hier ook er is weinig veranderd alleen de jongelui hebben de camping overgenomen Alles is het zelfde gebleven alleen de prijzen zijn gestegen gr Annie en Geert
Na 2 jaar staan wij weer op deze mooie kleine gemoedelijke camping in de Vinschau in Italië. Het was net weer thuiskomen , alleen het weer is niet zo als andere jaren gr. Annie en Geert
staan hier op 28 juli op dit mooie camperpark in kirchenlamiitz, alles is zeer naar wens alleen het weer maar daar kan het beheerders echtpaar ook niets aan doen mooie grote plaatsen op sintels, supermooi en schoon toiletgebouw, komen met mooi weer vast nog wel een keer weer om hier nog wat te fietsen in de omgeving gr.Annie en Geert
Als ik dit stukje schrijf verblijven we op de zeer mooie camperplaats op een zeer rustige plaats net even buiten Friedrichroda, hele spontane ontvangst door de dame van de receptie, camperplaats is heel apart aangelegd in 3 rotondes, sanitaire gedeelte is supermooi en brandschoon .komen vast nog wel een keertje weer gr. Annie en Geert
wij stonden op deze mooie camperplaats 4. 5 en 6 juli . We hebben het zeer naar onze zin gehad op deze camperplaats . mooie omgeving om te fietsen zaterdagavond nog even bij het kampvuur gezeten. Wij komen vast nog wel een keer weer gr. A en G
hier het weekend 13-14 en 15 juni gestaan. wij hebben niets anders dan lof over deze mooie camperplaats . Vriendelijke ontvangst door de tijdelijke beheerders, sanitaire voorzieningen van zeer hoge kwaliteit altijd schoon, Je hebt op deze plaats altijd wel uitzicht op de voorbij varende boten .verder een zeer weids uitzicht. Annie en Geert
prachtige grote camperplaats en verhard met een een mooie brede groenstrook er voor prettig ontvangst door de beheerder rustige omgeving gr Annie en Geert
hier het weekend 16 17 en 18 mei gestaan. hier is alles heel netjes opgeruimd en gemoedelijk. alles is verder ook wel gezegd komen zeker nog wel een keertje terug . Annie en Geert
stonden hier het weekend 9,10 en 11mei prachtige camperplaats is goed over nagedacht bij het aanleggen hartelijke ontvangst door het beheerders echtpaar in de omgeving zeer mooie fietsroutes we komen vast nog wel een keer weer Annie en Geert
vandaag aangeland op deze mooie camperplaats in Dalfsen alles super voor elkaar uiterst vriendelijke ontvangst door Erwin en Jennifer
nog even een weekendje weggeweest naar Darp Camperplaats Darperes het was onze 3e keer hier en het bevalt ons nog steeds prima Leo en Henriette ga zo door Nu weer bezig met de voorbereidingen van de bouw van de appartementen . Wordt steaks wel heel mooi . groetjes Annie en Geert
wat is het hier op deze camping allemaal netjes en schoon staan met de camper op plaats 3 camping staat op 20 september nog helemaal vol vriendelijke beheerders mooie fietsomgeving wij komen zeker nog wel eens terug
deze camperplaats heeft wel heel veel onderhoud nodig plaatsen waar door de vele regenval sterk uitgereden zijn toilet gebouw niet meer van deze tijd maar waarschijnlijk gaat deze plaats sluiten vanwege de BUGA dus er zal niet veel onderhoud meer plaatsvinden
onze ervaringen zijn goed op deze plaats leuke ontvangst door de dame van de receptie
camperplaats heeft wel hier en daar onderhoud nodig 2dagen wc verstopt en geen warm water in de douches beheerder zegt reperateur gebeld maar deze had waarschijnlijk geen zin
voor een nacht op doorreis goed te doen alles was vol in deze omgeving
op het moment dat ik dit stukje schrijf staan wij op deze schitterende camperplaats hier is werkelijk aan alles gedacht hier heel vriendelijk ontvangen door de beheerders fam. we komen graag nog een keertje terug
redelijk goede plaats weinig contact met de beheerder kunnen hier een hele goede plaats van maken met een beetje investering afval plaats is een dikke zooi
wij hebben hier op de camping gestaan omdat de cp plaatsen bezet waren hier ie ook niets mis mee
hier 28 en 29 juli gestaan heel mooie cp dicht bij het centrum hier is ook alles goed voor elkaar
wij hebben hier eind juli 2nachten gestaan hebben alles goed voor elkaar
gewoon goed
hier het weekend van 21 ,22 en 23 juni gestaan alles heel goed georganiseerd waaronder zaterdagavond Nederland- Frankrijk gekeken met veel andere camper gasten in een ontmoetings ruimte wat nieuw was op een groot scherm onder het genot van een hapje en een drankje het was supergezellig bedankt Erwin en Jennifer ga zo door met jullie geweldige camperplaats wij komen zeker nog wel een keer terug gr Annie en Geert oet Emmen
weer een heel mooi weekend gehad met Hemelvaartsdag op de Bentelose Esch hele mooie fietsomgeving camperplaats stond goed vol, wat wel veel gezelligheid met zich meebrengt. sanitaire voorzieningen zijn heel goed voorelkaar John en Irma ga zo door met deze mooie plaats gr. Annie en Geert
wij hebben het hier best naar onze zin gehad in het weekend van 26,27 en 28 april 2024 Op sommige plekken is het wat modderig maar ja na zoveel nattigheid is het ook niet goed bij te houden verder toiletgebouwen goed schoon genoeg douches en toiletten Annie en Geert
hier het weekend van 5 t/m7 april gestaan hele vriendelijke eigenaar mooie rustige camperplaats superschoon toiletgebouw en een prachtige fietsomgeving. Annie en Geert
alles klopt hier gewoon prachtig geworden met het nieuwe toiletgebouw en ontvangst ruimte vriendelijk beheerders zijn zelf camper aard en weten dus ook wel hoe het moet . Wij waren hier voor de 2e keer vorige was voor de verbouwing Annie en Geert
Sitecode: 101912
wij stonden hier het weekend van 6 -7-8 oktober. goede camperplaats is weinig op aan te merken pasje opladen voor stroom en douche gaat eenvoudig super toiletgebouw wordt zeer goed schoongemaakt vriendelijke eigenaar we gingen zaterdagmiddag met Bello een ritje maken door de omgeving van Hellendoorn Bello is een treintje na afloop lekkere soep eten we komen vast nog een keertje terug Annie en Geert
terwijl ik dit stukje schrijf staan wij op deze hele mooie camperplaats in Darp wij geven nu al 5 sterren omdat gewoon alles klopt op de mooie plaats ze zijn nog niet helemaal klaar maar vanaf November gaan de de puntjes allemaal op de i zetten en dan begin volgend jaar de officiële opening doen wij komen in ieder geval nog een keertje terug Annie en Geert
hier het weekend van 1 -2-3 september gestaan heerlijke camperplaats en zeer goed onderhouden alles is op loopafstand van Wommels direct aan het water hele mooie fietsomgeving via knooppunten we komen zeker nog een keer terug Annie en Geert
terwijl ik dit schrijf staan we met onze camper op de uitstekende camperplaats zeer vriendelijke eigenaren met een zeer groot vertrouwen in de camper gasten niets moet alles mag heel veel mooie fietsroutes vanaf de camperplaats prachtig schoon sanitair en de plaats opzich ziet er zeer verzorgd uit Annie en Geert
wij hebben hier 3dagen met veel plezier gestaan.je zou je elke camperplaats als deze wensen alles klopt hier mooie ruime plaatsen prachtig aangelegd de sanitaire voorzieningen zijn uitmuntend komen zeker nog een keer terug Annie en Geert
hele leuke camperplaats lieve vriendelijke eigenaren alles tot in de puntjes verzorgt mooie fietsomgeving wij hebben op het voorste gedeelte gestaan lekker zonnig een camperplaats zo als iedereen zich zou wensen sanitair om door een ringetje te halen Annie en Geert
op het moment dat ik dit stukje schrijf zijn wij op deze camperplaats . In één woord geweldig hele leuke beheerders echtpaar willen je alles naar het zin maken het hele terrein inclusief afwas plaats en toiletten super schoon wij komen zeker nog een keer terug Annie en Geert
terwijl ik dit stukje schrijf zitten we heerlijk in de zon op deze goed verzorgde camperplaats. De beheerders zijn zeer vriendelijk . Het is een camperplaats in opkomst zeer rustig gelegen mooie fietsomgeving naar Sneek Joure en Langweer om zo maar even een paar plaatsen te noemen . Goed sanitair en de fietsen kunnen onderdak staan Geert en Annie
Sitecode: 42050
een camperplaats zoals een camperplaats behoort te zijn. vriendelijke beheerders grote plaatsen veel privacy en prachtig fietsomgeving
op het moment dat ik dit stukje schrijf staan we op deze uitstekende camperplaats in het buitengebied van Lunteren zo hoort een camperplaats er uit te zien schone sanitaire units zeer vriendelijke eigenaresse met haar dochter die de eerste dag een doosje eieren komt brengen dit was een super hemelvaartsweekend op deze camperplaats komen nog wel een keertje terug Annie en Geert Boels
hier op deze camping een fantastisch weekend gehad super beheerders super plaatsen heel goed en schoon sanitair prachtige omgeving om te wandelen of te fietsen . Restaurant wat bij de camping hoort is in een woord super
dit is een prima camperplaats een mooie plek maar als je sanitair hebt maak het dan ook een keer vaker schoon afvalbakken in de sanitaire ruimte waren vrijdag al vol en zondag nog steeds verder een beetje achterstallig onderhoud met de douchecabines zet eventueel een rubberen trekker in douche kun je hem droogtrekken na het douchen verder pizza avond was topy
hier het weekend van 21 ,22 en 23 april gestaan wij vonden het een hele leuke camperplaats het systeem wat het beheerders echtpaar hanteerde is gewoon super inchecken en uitchecken is zeer eenvoudig en werkt prima dichtbij centrum Appelscha en in een heel mooi fietsgebied Annie en Geert
voor de 3e keer op deze goede camperplaats gestaan maar nu is een keer met Pasen en met een heel goed verzorgd paasarragement alles helemaal toppy het is en blijft en plek om terug te komen groetjes uit Emmen
hier het weekend van 2 -3-4 dec gestaan alles is naar wens geweest camperplaats is gewoon in alles heel goed. Heel dicht bij Stade op loopafstand. Stade is mooi versierd tijdens de weinacht markten. Lekker druk in de stad
deze camperplaats heeft heel veel potentie als het echt helemaal klaar is nu hier 2 nachten gestaan vriendelijke eigenaren hele grote plaatsen camper staat op vaste ondergrond groot stuk kort gemaaid gras ervoor nu nog 13 plaatsen maar volgens de eigenaar gaan ze voor 25 plaatsen. prachtig fietsomgeving je kunt alle kanten op heel rustig
Als ik dit stukje schrijf staan we op deze voortreffelijke camperplaats . De uitbreiding is klaar echt heel mooi aangelegd speels en niet allemaal precies op een rij grote plaatsen waar de camper op staat is grind daarnaast een groot stuk groen om je tafel en stoelen op te zetten prima toiletgebouw en super schoon. Ga zo door met het Dommerholt team wij komen vast nog wel weer terug
hier 2 dagen gestaan zoals een camperplaats behoort te zijn wel vroeg in de middag aankomen mooi systeem met bezet bordjes douches zij verbeterd aanmelden bij het shell station voor in de straat goede broodjes service
op tijd komen anders is het vol dat geldt voor alle 3 camperplaats en in deze straat van 500 meter alles in de buurt 2 supermarkten en nog diverse andere zaken
leuk om er een nacht te staan restaurant was overvol omgeving mooi
voor doorreis een zeer goede plaats voor 1 a2 nachten lekker op de fiets naar Wurzburg langs de Main
hier 2 nachten gestaan goede plaats mooie fietsomgeving en een goeie route vanaf de grote weg grote plaatsen vriendelijke mensen op de receptie
als alles klaar is en de eigenaar houdt een klein beetje controle op de camperplaats kan dit wel een goeie plaats worden het was overvol in de periode dat wij hier waren komen later nog wel eens terug
camperplaats zoals het hoort hier 2 nachten gestaan niets anders dan lof
prima plaats voor 1a2 nachten zeer behulpzame beheerder die het ingewikkelde systeem voor de betaalautomaat heel uitlegt wie gebruik wil maken van een zeer goed schoongemaakt toiletgebouw kan dat mooie fietsomgeving maar Bolzano en Meran
na 2 Corona jaren hier weer aangekomen goede camping voor een paar dagen in het mooie Vinschau te verblijven mooie fietsomgeving ook goed te doen met E-bike
Sitecode: 12046
op het moment zijn wij op deze plaats wij vinden dit echt een superplaaats op weg naar Italië en even 2 dagen rust te houden net voor de fernpass 3 deze eigenaar wil absoluut geen honden op zijn plaats hebben wij vindt geen probleem
een camperplaats zoals een camperplaats behoort te zijn vriendelijke ontvangst van de eigenaresse. niets is haar te veel schoon toiletgebouw leuke kantine waar van alles te koop is . Mooie fietsomgeving .Wij hebben genoten en komen zeker nog een keer terug
wij waren hier in het weekend van 1 t/m 3 juli 2022 niets anders dan lof over deze camping / camperplaats een beheerder die alles goed en relext uitlegt zo zouden er meer moeten zijn. Alles lekker kleinschalig prachtig fietsgebied toilet en doucheruimte superschool Fam Boels
niets anders dan lof wij staan nog op deze mooie camperplaats in Vriescheloo als ik dit schrijf schoon toiletgebouw mooie omgeving en ook mooie fietsroutes in de omgeving komen zeker nog een keer terug
geweldige ontvangst door de tijdelijke beheerder wil iedereen het naar de zin maken Prachtig aangelegde camperplaats gras mooi kort geschoren mooi fietsen in de omgeving
best naar ons zin gehad mooie fietsomgeving
hier het weekend van 22 ,23 en 24 april gestaan niets anders dan lof over deze camperplaats ook de vervangende beheerders Ruud en Jantje hebben alles goed onder controle mooie fietsomgeving
Terwijl ik dit schrijf zitten wij op deze fantastische camperplaats vriendelijke uitbaters die in alles meedenken , schitterende fiets omgeving sanitair is ook heel goed . Wij waren hier het paasweekend 2022 camperplaats was goed bezet ondanks dat deze ook nog niet zo heel lang open is Fam. Blankena ga zo door
Hier is alles goed verzorgd mooie ruime plaatsen. alles is in één prijs inbegrepen geen gedoe met muntjes of euro stukken heel rustig hier en toch maar 10 min. fietsen van Dwingelo
Mooie camperplaats alles ziet er verzorgd . hele leuke ontvangst van de beheerster. sanitair wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. ontvangst ruimte met meerdere lekkernijen die tegen een kleine vergoeding meegenomen mogen worden
Op het moment dat ik dit stukje plaats zijn we op deze camperplaats aanwezig. Wij vinden alles in één woord fantastisch De plaats is nog maar goed 14 dagen en dan al zo’n bezetting Wilbert en Erna en het hele team van Camperpark ‘tDommerholt ga zo door
van 1 aug t/m 4 aug hier heerlijk gestaan camperplaats in opbouw maar zoals het het er nu bijligt vinden wij het ook mooi . Prachtig mooi fietsgebied . Winkels op fietsafstand 2a3km.Ruud en Ana ga zo door dan komt het allemaal goed
in een woord geweldig vriendelijke beheerders schoon sanitair gebouw mooie fietsomgeving
Terwijl ik dit schrijf zitten we nog op deze schitterende camperplaats .Leuke beheerders nemen de tijd voor je bij aankomst .Prijs kwaliteit verhouding is prima Het is hier fijn toeven. Veel rust en ruimte
alles in één woord geweldig hier 17 en 18 april geweest alles goed geregeld met de COVID-19 regels
Een camperplaats zoals er velen zouden moeten zijn alles is nog niet helemaal klaar maar de eigenaar doet zijn best om alles over een paar weken af te hebben je kunt kiezen uit plaatsen op gras , steen, of sintels grote ruime plaatsen afgeschermd met een haag
jammer dat je de schaduw kant niet zelf mag bepalen maar ja de beheerder stelt de regels anders een hele mooie locatie super fiets omgeving
Heel mooi niets anders dan lof
Niets anders dan lof
In een woord geweldig wat een mooie camperplaats en wat een gastvrij onthaal van de beheerders ga zo door
Op het moment dat ik dit schrijf zitten we op deze camperplaats in Onstwedde. Niets anders dan lof over deze camperplaats. Jolanda en Ronald ga zo door
Wij hebben op deze camperplaats niets aan te merken. Overdag lekker fietsen en 'savonds komt er wel eens een auto voorbij maar hebben hier geen last van gehad stonden ook aan de wegkant. Verder zeer vriendelijk beheerders echtpaar
Terwijl ik dit schrijf op 2e pinksterdag zitten we heerlijk in de zon op deze mooie en schone camperplaats ondanks corona tijd zijn alle plaatsen bezet. Je kunt hier heel goed fietsen in deze omgeving.De camperplaats ligt op loopafstand van de Dokkumer Ee
Hier het hemelvaartweekend 2020 gestaan niets anders dan lof voor het beheerders echtpaar 2 keer een catering verzorgt voor alle camperaars het eten werd bij de Camper bezorgd via een bestellijst
Wat een dikke zooi
terwijl ik dit schrijf staan wij op deze grote camperplaats in Wenen overdag erg rustig want bijna iedereen is naar Wenen en 'avonds is iedereen moe van het slenteren in deze grote stad waar trouwens heel veel te zien is het is ons op deze plaats goed bevallen
Wij vinden dit echt een superplaats komen hier al vanaf 2006 was toen net geopend Vriendelijke beheerders denken in alles mee Geert en Annie Boels
Hier gestaan 21 22 en 23 juni 2019 alles wat je op een camperplaats zoekt, vind je hier
Hier met pinksteren 2019 gestaan zeer vriendelijke ontvangst nieuwe toiletgroep is zeer mooi uitgevoerd gebouw is opgeknapt en er is veel licht op het terrein
Hier het pinkster weekend 2019 gestaan niets anders dan lof over deze camperplaats de nieuwe eigenaren maken er echt iets moois van nieuwe toiletgroep is klaar
Alles klopt hier allemaal . Zelfs het weer , Hier het Hemelvaart weekend 2019 gestaan . Zeer vriendelijke beheerders
Hier met de pasen 2019 gestaan in een woord LOF geweldig
Wij hebben hier het paasweekend van 2019 gestaan Niets anders dan lof over deze Camperplaats.
hier het weekend van 17t/m19 aug. gestaan. Niets op aan te merken en dat alles voor de prijs van €10 mooie fietsroute's in de omgeving en Hengelo is vlakbij
hier gestaan op 15 en 16 juli 2018 vonden alles goed verzorgd prachtig om rond de Chiemsee te fietsen hele goede bewegwijzering wel vroeg in de middag aankomen later loopt het behoorlijk vol goed restaurant op de plaats Fam Boels
Hier 2 nachten gestaan 18 en 19 juli 2018 goede lokatie vriendelijke eigenaresse toilet gebouw goed en schoon Mooi gebied om even te fietsen alle winkels op loopafstand Fam Boels Emmen
Zeer goede camperplaats goed gelegen vriendelijke beheerders proberen je ten alle tijden nog van alle info te voorzien. Fam Boels
Hier gestaan in het weekend van 15 t/m 17 juni, wat een ruimte tussen de campers, heel mooi opgezet. Zaterdag kwam de beheerster langs met ijsjes, leuke geste stroom, douche en toilet en afwaszeep alles bij de prijs van €13 inbegrepen.
Dit is een camperplaats zoals een camperplaats moet zijn. Wij denken dat alles al is gezegd.
Wij hebben hier het weekend van 28 April 2018 gestaan in 1 woord fantasties en dat voor die prijs €10 all in.
Hier gestaan in het weekend van 26 tot en met 29 April 2018 alles gewoon super en dat voor die prijs van €10 mooie fietsroute's in de omgeving Schelluinen 2km Gorinchem tussen de 5 en 6 km.
Het is zondag 1april 2018 als ik dit schrijf. Vrijdag 30 maart hier gekomen, wat een geweldige ontvangst, uitleg over alles en nog wat. 12 plaatsen maar wel alles bezet tijdens de Pasen. Hele mooie fietsroutes in de omgeving Bronkhorst, Doesburg, Hummelo zijn plaatsen waar je langs komt. Lekker alles bij de hand. Prijs kwaliteitverhouding is goed.
Hier een paar dagen gestaan Wij vonden het een mooie camperplaats met alles er op en eraan meer heeft een camperaar niet nodig Je kunt mooie fietstochten maken Winkels en restaurants op loopafstand Geert en Annie Boels
Fam. Boels Wij hebben hier 11t/m 13 aug 2017 gestaan een grote camperplaats maar dat merk je niet zeer goed toilet gebouw in Graz kun je mooie fietstochten maken staat allemaal goed aangegeven Annie en Geert
Fam Boels hier gestaan 14 en 15 aug. 2017 wij vonden dit een heerlijke camperplaats leuke uitbaters heerlijk fietsen langs de Donau een aanrader Annie en Geert
Hier gestaan op 16 en 17 aug. 2017. Hier goed uitkijken waar je gaat staan, want ze hanteren verschillende prijzen. Wij betaalden €7.50 meer dan andere Nederlanders op hetzelfde gedeelte camperplaats, voor ons niet weer.
Hier gestaan op 21 t/m 23 juli; zeer vriendelijke beheerders, camperplaats is nog in opbouw. Als alles klaar is, is dit ook een top platz. Kijk op fotos Zelfs op zaterdag wordt er gewerkt om een afvoer buis aan te leggen voor het legen van het chemisch toilet.
Dit is echt een super camper plaats.
Leuke Camperplaats maar tarieven niet even duidelijk. I.v.m Luther Dagen in Wittenberg enkele km verder werd het tarief maar even met €5,00 verhoogd; verder een mooie fiets omgeving.
Hier het weekend van 12t/m14 mei gestaan, goed bevallen, eigenaren zijn het terrein opnieuw aan het inrichten; dit kan even duren maar als het klaar is ziet alles er weer tip top uit de prijs is oké.
Prachtige lokatie en zo dichtbij voor ons! Geert en Annie Boels uit Emmen
Hier begin Augustus 2016 2 nachten gestaan. Zeer mooie camperplaats / camping, zeer vriendelijke beheerders, wel aan de prijzige kant, maar ja, je hebt er dan ook alles bij. Dorpje op loopafstand. Geert en Annie Boels
Geert en Annie Zijn aangeland op camping / camperplaats Zogghof in St. Leonard, in het passeiertal in Sud-Tirol. Een prachtige plaats, hele vriendelijke beheerster. Het is een terassen camping, met een zeer schone toilet groep. Het is nu 4 augustus 2016. Geert en Annie Boels Emmen
We waren hier het Hemelvaartsweekend 2016. Wat een mooie plaats is het en wat een vriendelijk ontvangst. Het wordt nog veel mooier als alles klaar is. Dit is een prachtige omgeving voor fietsers. Annie en Geert Boels uit Emmen
Keurige camperplaats op loop afstand van de stad en op de fiets zit je zo in het havengebied; fietsroutes is niet alles maar met fantasie en hulp van de plaatselijke bevolking goed te doen.
Geweldige camperplaats waar alles is inbegrepen bij de prijs van 12 euro; vriendelijke mensen op de receptie, kregen een info map in het Nederlands.
Wij hebben hier 1 nacht gestaan van 19 op 20 juli 2015. Als alles klaar is wordt dit echt een topplaats. Schitterend aangelegd en hele vriendelijke beheerders die 's avonds stageld komen halen en van alles over de omgeving vertellen.
Geert en Annie waren hier in eind juli 2015 kregen een plaats aangewezen voor de slagboom (camperplaats) wij vinden de bedragen die zij vragen voor een camperplaats veel te veel 1nacht €23,50 voor de 2e nacht moest €41,00 worden betaald m.a.w voor 2 nachten €64,50 dit vinden wij geen camperplaats prijzen dus geen aanrader wij komen hier niet weer Geert en Annie Boels
Prachtige camperplaats, vriendelijke beheerders, echt een topplaats en gefeliciteerd met de camperplaats van 2015🔝🔝 hier net gestaan. Komen zeker terug.
Prima camperplaats in een schitterende omgeving. Hier gestaan op 2 en 3 augustus 2015. Heerlijk om te fietsen rond het meer.
19-07-2015. Prima camperplaats; leuke ontvangst door de eigenaar met zijn hond; goede informatie over de omgeving; prijs/kwaliteitsverhouding is goed! Annie en Geert Boels
Wat een schitterende CP is dit. Zeer vriendelijke beheerster, heeft alle tijd voor uitleg fietsroutes in de omgeving.
Hier 2 nachten gestaan en wel 12 en 13 juni 2015. Goede camperplaats met alle voorzieningen en zeer vriendelijke eigenaren. Je kunt er heel erg lekker eten.🍦🍴🍷en een glas wijn drinken door de eigenaar zelf bereid. Geert en Annie
Weekend Hemelvaart hier gestaan. Superplaats, lieve vriendelijke beheerders, mooie fiets en wandel omgeving, een aanrader.
Wij waren hier het weekend van 9 en 10 mei 2015 vriendelijke ontvangst, mooie camperplaats alleen voor de douche een heel eind lopen; stroom, wc bij de prijs inbegrepen. We hebben mooie fietstochten gemaakt.
Hier het weekend van 18 en 19 april gestaan, vriendelijke beheerder. Jammer dat wij hier alleen stonden. De beheerder is bezig hier een centraal gebouw neer te zetten voor een kleine receptie en om er zelf in te gaan wonen goed toiletgebouw aanwezig goeie prijs verhouding leuke omgeving om te fietsen.
Hier gestaan hè.
Hier het weekend van 11 en 12 april gestaan. Goed verzorgde camperplaats, prijs ook goed,eigenaar geeft goede informatie over de omgeving. Veel vogels gehoord en als je wat achteraan staat heb je geen last van het verkeer🚐🚲🚜
Hier het weekend van 11/12 april 2015 gestaan. Het weer was niet zo super, maar verder een prima camperplaats. Vriendelijke eigenaar en een mooie omgeving voor herhaling vatbaar, maar dan graag liever met mooier weer. Annie en Geert