Wohnmobilpark Am Hutrasen

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Onze camperplaats ligt midden in het groen, direct in het natuurreservaat "Saumain", en biedt 20 plaatsen tot 6,5 m breed en 11 m lang voor voertuigen tot 7,5 ton, waarvan 12 met elektriciteit. Water en afvoer zijn het hele jaar door beschikbaar (verwarmd in de winter). Onze camperkiosk is geopend van maandag tot en met zaterdag en biedt koffie to go, sterke drank, lokaal bier en Frankische wijn, evenals gekoelde dranken en boodschappen, en nog veel meer ;-)
U kunt binnen een paar minuten naar het stadscentrum lopen of deelnemen aan vele fiets- of wandeltochten. Wij verstrekken u graag folders met routes en kaarten.
Uw huisdieren zijn welkom, evenals kinderen tot 12 jaar.

Lees verder

• Vuilnisbak

Stefanus

2 weken geleden

Mooi aangelegde camperplaats, plaatsen zijn ruim, wil je stroom moet je aan de buitenring staan,er mogen geen stroomkabels over de weg worden gelegt. En lekker fietsen langs de Main.

unbuntNKC

2 weken geleden

Rustige locatie, op loopafstand van het stadscentrum. Goed boekingssysteem en vriendelijke ontvangst ter plaatse. Een echte aanrader, zelfs in de winter.

OSMT850

sep 2025

Een zeer centrale maar rustige plek voor een stadsbezoek. Vriendelijke beheerder. 's Ochtends arriveert er een broodwagen.

Hutrasen

97424, Schweinfurt, Duitsland

Locatie host

Uw huisdieren zijn welkom, evenals kinderen tot 12 jaar.

Lees verder

Locatie vlakbij de Main - ruime plaatsen - Main-Radweg - informatieborden - Max. tot 7.5t, langer dan 7m + 2€ /dag - centrum 1km