Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Onze camperplaats ligt midden in het groen, direct in het natuurreservaat "Saumain", en biedt 20 plaatsen tot 6,5 m breed en 11 m lang voor voertuigen tot 7,5 ton, waarvan 12 met elektriciteit. Water en afvoer zijn het hele jaar door beschikbaar (verwarmd in de winter). Onze camperkiosk is geopend van maandag tot en met zaterdag en biedt koffie to go, sterke drank, lokaal bier en Frankische wijn, evenals gekoelde dranken en boodschappen, en nog veel meer ;-)
U kunt binnen een paar minuten naar het stadscentrum lopen of deelnemen aan vele fiets- of wandeltochten. Wij verstrekken u graag folders met routes en kaarten.
Uw huisdieren zijn welkom, evenals kinderen tot 12 jaar.
Lees verder
Lozen cassettetoilet
Water
Stroom (10A)
Vuilnisbak

Hutrasen
97424, Schweinfurt, Duitsland

Locatie host
Uw huisdieren zijn welkom, evenals kinderen tot 12 jaar.
Lees verder
Locatie vlakbij de Main - ruime plaatsen - Main-Radweg - informatieborden - Max. tot 7.5t, langer dan 7m + 2€ /dag - centrum 1km
€ 15,00