Camping Ouranoupoli

3.2

3.2

AG58

sep 2025

De camping was vol maar wij hadden niet besproken. We konden alleen nog op de parkeerplaats staan om van de douche en het restaurant gebruik te kunnen maken. Douchen kon maar het restaurant en de strandbar waren gesloten om ‘het personeel de gelegenheid te geven de gasten de volgende dag beter van dienst te kunnen zijn’. Een forse tegenvaller. Korting was wel bespreekbaar. 2 euro! Deze camping slaan wij voortaan over!

met de camper deze camping bezocht en niet gebleven omdat de plaats krap en zeer ongezellig aandeed. bovendien was de overnachtingsprijs € 36,— incl stroom. het is GEEN ACSI camping en accepteert geen kortingspassen. nergens in deze plaats is een camperplaats om te overnachten.

avd

jun 2024

prima camping, vriendelijke ontvangst, plaats wordt aangewezen, s’morgens verse broodjes. hier en daar nog wat rommelig maar wordt aan gewerkt. kom op tijd wij hadden nog net een plekje voor 2 dagen (meeste campers gaan weer weg na paar dagen) prima uitvalsbasis om naar het toeristische dorpje Ouranoupolis te wandelen(2 km)met zijn vele restaurantjes en om bv de boottoer naar de Athos kloosters te doen. geen acsi camping wij betaalden 28€/dag.

Eparchiaki Odos Ierissou - Agiou Oros

630 75, Ouranoupoli, Griekenland