@user278592698
goede CP om de stad te bezoeken. Alles is er voor een camperaar maar het wattage van de electriciteit is te laag. alleen de ijskast maar verder geen koffie zetten of een waterkokertje met laag wattage gebruiken want dan valt de stroom uit. De CP ligt onder de rook van industrie. na zo een 4 km over de weg is er een fietspad 10 km langs de kust naar de stad. ook stopt de bus voor de CP Er is een groot winkelcentrum vlakbij.
met de camper deze camping bezocht en niet gebleven omdat de plaats krap en zeer ongezellig aandeed. bovendien was de overnachtingsprijs € 36,— incl stroom. het is GEEN ACSI camping en accepteert geen kortingspassen. nergens in deze plaats is een camperplaats om te overnachten.
camping ligt aan zee en wij kwamen aan op 5 september 2024. wasmachine moet je aan Maria , eigenaresse vragen. Handwas kan in een wasbakwat daarvoor aangewezen is. douche en wc’s zijn er voldoende en worden regelmatig gepoetst. er zijn geen gemarkeerde plaatsen. er lopen zwerfhonden en katten rond. wij betaalden €28 per nacht voor 2 pers en camper
mooie camperplaats maar bezet door vaste (Franse) bewoners. mannen in oudere campers die alle elektriciteit hadden aangesloten. Wij voelden ons niet happy en welkom zijn doorgereden. Jammer dat er geen verblijfsduur was.