Beach parking

• Campinggedrag niet toegestaan

• Honden toegestaan

Campervan-Castaways

aug 2025

Bordje 'Geen kamperen' of iets dergelijks hangt aan een boom op de weg langs de rivier en ook aan een touw over een gebied. Ik weet niet zeker of de situatie hier goed is, want het was leeg en parkeren was er niet toegestaan. Andere parkeervakken aan de overkant van de weg waren echter druk. Ik heb daar even geparkeerd om even te zwemmen en ben toen verder gegaan. Er was niet veel ruimte en het gebied was vrij krap vanwege de voertuigen. Ik weet niet zeker of dit een algemeen geldende regel is!

busfahrer

jan 2025

Deze plek is leuk, maar ik heb niet echt plekken gezien om te overnachten, kamperen in de rivierbedding is niet toegestaan, de weg bij het strand is niet echt breed, tenzij je je een weg baant en ergens gaat staan. Ik zou deze plek uit Campercontact verwijderen (misschien komen de foto's en de beschrijving van de rivierbedding niet overeen) De bovenste plek vlakbij de rivierbedding richting de kloof is meer geschikt om te overnachten.

Brigitte22

okt 2023

Rustige plek dichtbij zee om te overnachten. In de rivierbedding mag je niet overnachten maar verderop wordt het oogluikend toegestaan. Wij zijn 2 nachten gebleven. Kardamyli is leuk om doorheen te slenteren.

240 22, Kardamyli, Griekenland

Parking op klein grondstukje direct aan zee - gebruik GPS-coordinaten - geen voorzieningen - aan doorlopende secundaire weg - ’s nachts enige hinder van passerend verkeer - centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!