@busfahrer
De openingstijden kloppen niet; we waren er vandaag, maar helaas was het gesloten.
De openingstijden kloppen niet, in januari is het ook open. Als het regent, is het andere, zoals al beschreven, niet erg ideaal vanwege de bodemgesteldheid.
Deze plek is leuk, maar ik heb niet echt plekken gezien om te overnachten, kamperen in de rivierbedding is niet toegestaan, de weg bij het strand is niet echt breed, tenzij je je een weg baant en ergens gaat staan. Ik zou deze plek uit Campercontact verwijderen (misschien komen de foto's en de beschrijving van de rivierbedding niet overeen) De bovenste plek vlakbij de rivierbedding richting de kloof is meer geschikt om te overnachten.
Deze plaats is in december gesloten.
Niet alleen was de ontvangst heel vreemd, de verdere ontmoetingen met de eigenaar van de plaats hadden weinig met vriendelijkheid te maken. Betalen voor douches is nog wel mogelijk voor deze prijs, maar ik vind het heel gedurfd om elektriciteit te vragen, jammer. :-(
Leuke plek maar honden niet toegestaan, geweldig strand
Leuke plek maar 25€ + 5€ stroom is eigenlijk te duur.
Eigenlijk is er een rijverbod voor stacaravans en caravans, wij stonden bovenaan, helaas is het het niet waard, geen uitzicht en veel te duur
Te duur naar mijn mening; ik zou het niet meer gebruiken, geen autorisatie voor dergelijke prijzen, 2 nachten 120 € is te veel voor iedereen, nee, veel te veel
Prachtig aan stuwmeer op terrassencamping maar helaas te duur naar mijn mening
mooie camping, maar ik denk dat de prijzen zijn te hoog.