Farmunk Lakes

• Speelgelegenheid

• Honden toegestaan

jengen

jun 2025

Wat een prachtige plaats. Vriendelijke man staat je te woord wanneer je nummer belt op toegangshek. Je kunt zelf plaats kiezen, vuurbak aanwezig en klein winkeltje voor lokale producten. Mooie wandelroute en fietsroute in de buurt.

ErikEnAnita

jun 2025

Wauw, wat een paradijs! (Voor de avonturiers) Wij stonden onder een grote boom met schommel bij de prachtige (niet geurende) zwijnen. Iedere dag kwam de ezel en zijn roedel geitjes langs!Zo leuk. Ik telde 6 electra units met 3 aansluitingen en water ernaast. 5€ per dag. We hebben die geweldige vriendelijke jongeren goed gesponsord! Een grote pot heerlijke honing en er werden iedere dag baguettes voor ons gemaakt. Daar betaalden we graag meer voor

Puur natuur! Voor mensen die graag in de natuur kamperen, is deze plek perfect. Wij (drie volwassenen en een kleine hond) voelden ons zeer op ons gemak. Er lopen geiten, een ezel en een paar katten vrij rond, maar die storen je niet. Er zitten veel insecten en kleine dieren, dus als je daar niet van houdt, kun je beter verder bij het water vandaan blijven. Wij stonden vlakbij het water. Er is een buitentoilet, elektriciteit en water, maar geen afval- of grijswaterafvoer. Graag tot slot nog een keer :)

Baji utca

2837, Baj, Hongarije

camperplaats tussen 2 meren - proef lokale producten - veel dieren - verwacht geen infrastructuur - voor de Wild Camperaar