• Camperlocaties

Partners
Ja
1998

Een locatie beoordeeld—2 maanden geleden

Geweldig! Een week geweest ipv 4 dagen. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Het is niet helemaal stil, maar dat stoort niet. Aan de andere kant v d weg en heuvels begint een sprookjesachtig wandelgebied! 2 dagen het smartje gehuurd om nog meer moois te ontdekken! We hadden problemen met een achterband en Martin regelde een afspraak bij een bevriende autogarage in Aspe. Veilig weer verder kunnen rijden! Wij komen zeker terug! Gratis stokbrood

Een locatie beoordeeld—2 maanden geleden

Top camping. Wij stonden op de bovenste etage. Sanitaire voorzieningen kunnen natuurlijk veel beter, maar de wc's hebben papier en bril. Douche gratis, zonder knop, maar kleine hokjes, water bij de heren werd opeens lauw. Brood service, gratis Wifi voor een week. Gratis overdekt zwembad. Vooral voor wandelaars een paradijs. En je staat binnen 10 min op het strand. Vriendelijke beheerders.

Sitecode: 19539

Voor een cp erg goed.€16 met electra! Alle voorzieningen dus aanwezig. Overdag een drukke weg, maar ' s nachts stil. minpuntjes: de douche die steeds minder warm werd. Geen wandelmogelijkheden in de buurt. We zijn wel naar Cartagena gewandeld, zo'n 7 km. Niet echt boeiend. Cartagena ook niet zo boeiend. Met de taxi zijn we, met onze 2 honden, teruggereden. (was bijna €13, geloof ik). Hele aardige beheerders.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

+Ruime plek+geweldig sanitair ('t kleine gebouwtjes in de hoek)+de vriendelijke uitbaters+de prachtige wandeling naar de grot aan zee en van daar de steile berg naar boven richting de molinos. -prijs was schrikken: €39,30 (2per, 2honden, electra)- Receptie vrouw deelde niet mee dat het 🍞 de dag van tevoren besteld moest worden, terwijl ik er bij aankomst naar vroeg! Een andere vrouw had een week eerder hetzelfde meegemaakt. Denia = saai voor ons

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Voor dit geld moet je natuurlijk niet te veel verwachten, maar onze plek was redelijk ruim. Sanitair natuurlijk beneden maats. Voor honden bezitters perfect. Binnen 5 min. op 't strand. 1 dag wandelen naar nules en 1 dag wandelen naar Moncofa. Dan heb je het wel gezien daar. Trieste spookstadjes in deze tijd van het jaar. Warm water was er alleen in het mannen gebouw! Vriendelijke, alleen Spaanse sprekende beheerders.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Prima plek! Mooi systeem met dat kaartje trekken en bij het uitrijden alleen de uren betalen dat je daar was. Jammer dat de regen met bakken naar beneden kwam en er storm in de avond kwam opzetten......Maar de plek was prachtig. We komen terug!

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Wat een heerlijk plekje! Fantastisch mooi! Rustig, voorzieningen en gratis! Met een aparte vermelding van de hilarische wc! mijn vrouw zat opeens in het donker en het zelfreinigende mechanisme trad in werking! Broek kletsnat, maar wel lachen! Leuk begin van onze vakantie.

Sitecode: 82043

Toen we aankwamen op een woensdag was het hartstikke vol met schoolkinderen! De dag erna werd het rustiger! Gelukkig was er nog een mooi plekje aan het water! Ondanks de vele kinderen waren de wc's schoon! Wel oud allemaal. Douches, raar systeem, niet uitgeprobeerd. Beetje chaotisch allemaal. Bistro was open, maar 'gewone' mensen konden er niet eten, alleen schoolkinderen! 900mtr langs de straat was een goede pizzeria.Zwemmen bij de dam:Heerlijk

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

(Bijna) perfecte plek! Om het helemaal perfect te laten zijn hebben wij graag een broodservice in de ochtend. Maar voor de rest is dit gewoon de top. En al het goede is waarschijnlijk al gezegd in vorige recensies! Er moet wel gezegd worden dat de bovenste plekken met zicht op de Koruna berg de mooiste zijn! En dat is trouwens een pittige wandeling vanuit de camping naar de rotsen op de berg, maar wel prachtig! 6 dagen ipv 3 gebleven!

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Alleen al een 10 voor het uitzicht! De betaling wordt duidelijk uitgelegd. En dan maar een kleine 10 min. lopen naar dat wereldwonder! (Op de website zie je hoeveel kaartjes er voor die dag aanwezig zijn. Ga niet in het weekend en laat in de namiddag, dan wordt het steeds rustiger! ) Top plek!

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Aardige camping, maar verschrikkelijk om de camper waterpas te krijgen. Hoge bomen, daarom geen uitzicht en 's morgens of 's avond veel schaduw, afhankelijk van waar je staat. Eten ernaast is niet voor vegetariërs, dus overgeslagen. Wandelen in het bos ging alleen maar bergop, zonder enige uitzicht punten. Mooie waterval was nog vele kms verder en zo'n 800 mtr klimmen! 27€ ,2p,2honden+ electra. Sanitair oud, maar ok. Wel heerlijk stil daar!

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Aardig, aardig. Prachtig uitzicht, heerlijke frietjes en rijfkoekjes op de camping, broodservice, goed sanitair, mooie wandelingen, goed de hond uitlaten BUITEN de camping (veel aso's snappen het nog niet!). Minpunten: het scheve terrein, de onvriendelijke beheerder zonder enige info,maar de echte klap in het gezicht was de rekening! €48 per dag! (2p. 2 honden + electra!) En dat is echt veel te veel! Da's eigenlijk onze duurste camping ooit!

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Prima cp-tje. Meteen links tegen het gras van het park, lekker chillen op 't gras achter de camper. Sanitair niet gebruikt. Wel een heerlijk ijs bij 't ijskraampje. Goed geslapen zonder oordopjes! 's Morgens met behulp van vriend G. Maps een bakker op 5 min. gevonden. Stadje valt tegen na de overrompelende schoonheid van Cesky Krumlov, Telc en Budapest! €3 voor een nacht.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Hele aardige plek. +punten: Goede Wifi/ruime plekken/ lekker afkoelen in het zwembad/goed om honden (buiten de camping) uit te laten/vriendelijke beheerders/ prachtige wandeling naar Basiliek en stadje. - punten: Dat sanitair dus/geen broodservice/ de verschrikkelijke grasmaaierman, die vanaf dat we aankwamen zeker 6 uur achter elkaar op dat ding zat herrie te maken! Stof en gras in ons drinken....na de wandeling, volgende dag, nog meer herrie!

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Gewoon geweldig voor een stadscamping! Ja, de prijs is iets hoger, maar dat is normaal voor stadscampings! De vriendelijkste beheerders ooit, geweldige ruime douche met eindelijk niet gladde tegels, heerlijk ruim schaduw plekje. Perfect dus om Budapest te bezoeken, ook met de honden in de bus. 1ste dag naar het kasteel/ vissersbastion gelopen. (ong. 5Km). Jammer dat er geen broodservice is, anders was het helemaal perfect. 2 mooie dagen gehad!

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Wauw, wat een paradijs! (Voor de avonturiers) Wij stonden onder een grote boom met schommel bij de prachtige (niet geurende) zwijnen. Iedere dag kwam de ezel en zijn roedel geitjes langs!Zo leuk. Ik telde 6 electra units met 3 aansluitingen en water ernaast. 5€ per dag. We hebben die geweldige vriendelijke jongeren goed gesponsord! Een grote pot heerlijke honing en er werden iedere dag baguettes voor ons gemaakt. Daar betaalden we graag meer voor

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Voor ons top, want: onze plek>waterpas, ideaal om honden uit te laten, 15 min. naar prachtig centrum, nieuw sanitair met wc papier, nog geen €25 per dag (2p. 2 honden, electra), mooi naast meer, redelijk rustig, vriendelijke beheerders (man spreekt een beetje engels),lekker zwemmen in meer. Geen drassig gras na redelijk veel regenval.We hebben nog een dag bijgeboekt! Minpuntjes:weinig electra aansluitingen, (nog) geen grijs en zwart water afvoer.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Op zich een hele aardige camping met een plekje naast een beek. 2,5 km tot Cesky Krumlov, goed te lopen over de weg parallel aan de drukke straat. Maar de geweldige beheerder boodt aan om ons en onze honden naar de stad te brengen. En hij wilde er geen vergoeding voor! Jammer van die rumoerige, drukke weg erlangs. Sanitair redelijk, wc papier aanwezig, geen douchemuntjes nodig, maar wel een avontuur dat douchen! €30, 2 pers. 2 honden,electra.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Aardige plaats, maar kaal, geen afscheidingen. De stroomplaatsen hebben water en grijswater afvoer! Sanitair top, wel ver lopen van waar wij stonden, maar daarom stonden we kort bij het poortje naar het strand! Ideaal om de honden uit te laten. Broodservice bij het barretje (wel bestellen). Diepvries pizza gegeten. Super vriendelijke receptie mevrouw. Grote plaatsen. Goedkoop. Door gebrek aan bomen, lekker veel zon in de winter.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Uiteindelijk vonden we dit toch een heel leuk plekje. Je moet er voorzichtig manoeuvreren tussen de bomen en als je dan een leuk plekje hebt (wel geen mooie uitzichten of zon) is het wel aangenaam. Wij zaten kort bij het poortje naar het strand (lastig paadje naar beneden), maar ideaal om de honden uit te laten. 2x heerlijk gegeten, douches perfect met gordijn om daarachter je kleren droog te houden en dan nog een deur! wc's ok met bril en papier

Sitecode: 19291

Aardige overnachtingsplek voor 7 € (zonder electra). WC schoon, zonder papier. We stonden aan de linker pc zijde, want dat was wat vlakker dan op het gras. In het winkeltje kun je stokbrood bestellen en dat brood was keihard van de buitenkant.....kon je ook aks wapen gebruiken!! Al met al een goede, veilige plek.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Leuke overnachtingsplek met mooi uitzicht. we stonden er in de stromende regen, dus voor de rest kunnen we er niet veel over zeggen. Gratis =mooi natuurlijk, veilig gevoel. Klein, maar we stonden een paar uur alleen, in de avond kwamen nog 2 campers. Niet voor grote campers.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Wij hebben onze honden aangeleerd om de behoefte niet op de camping te doen. Veel honden eigenaren boeit dat blijkbaar niet en zo verpesten ze het voor de mensen die het wel goed doen. Camping is redelijk ok. Douche verschillende temperaturen en straalsterktes tijdens 1 douche beurt. Pizza was drama! 40 min ipv 15 en verkeerde pizzas uiteindelijk! Bemoeizuchtige overwinteraars! Weinig zon. Groot pluspunt: de prachtige omgeving en ruige kust!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Als je een mooi plekje hebt, en dat hadden wij, dan is dit dik 5 sterren! Wij zaten dus op de bovenverdieping met sublieme uitzichten. Super sanitair. Redelijk wat zon waar we stonden. Honden uitlaten kan beneden naar links of naar rechts over een paadje. Vers brood in de morgen. Onder het tunneltje door en dan sta je bijna op het strand. Daar kun je lekker lopen of een mooi plekje zoeken. Kijk uit met de vloed! Top camping!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Veel beter kun je ze niet krijgen! Alles is al gezegd, maar er zijn een paar bijzonderheden: Gratis afwasmachines (binnen 5 min. klaar!), tijdens het legen van het grijs water kun je de camper voor een paar euro reinigen, aan de achterkant de poort uit en je staat in een natuurgebied. De mooiste strandplekken vonden wij bij de vuurtoren. Daar was een geweldige hippie surfscene! Klein minpuntje: Veel schaduw,weinig zon, maar wel mooi die pijnbomen

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Voor de 2de keer hier en wederom een geweldige tijd gehad! En steeds beter, met prachtig nieuw sanitair en een auto om een hele of halve dag te huren! De vriendelijkheid, de behulpzaamheid ( Marcel is voor ons op een zondag naar de apotheek gereden! ),het uitzicht, de frietjes/ snacks, het zwembad etc. Teveel om op te noemen! Bedankt Marcel en Maybritte, tot de volgende x.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Dat was behoorlijk schrikken die 1ste dag! We zijn normaal niet v d massacampings, maar als je een leuk plekje weet te bemachtigen (en daar hangt alles vanaf) is 't toch opeens een hele fijne camping! prachtig sanitair, winkeltje met broodservice, vriendelijk personeel, leuke wandeling met onze honden langs de Rio Torox naar het strand/boulevard. Wel lastig manoeuvreren voor grotere campers. Restaurant aardig.€19 met ACSI (2p/2honden/electra)

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Heerlijke rustige camping. Wij stonden op de bovenste verdieping en dat is 1.610 mtr! Brood halen bij de receptie is dan een hele klim. Nu is er mooi uitzicht, omdat er geen bladeren aan de bomen zijn. Sanitair ok, douches te krap, maar wel lekker warm.wc met papier en bril. Sterrenhemel adembenemend! (voor de fotografen). Wifi niet daarboven. Vriendelijke uitbaters. Wandelen top! Trevélez mooi. Weg erheen en er vandaan super! Genoten daar!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een mooi plekje op het campinggedeelte achterdoor. Ruime plekken. Sanitair zag er goed uit, maar geen gebruik van gemaakt. Weg soms te horen, maar niet storend. Rustig nu met gemiddeld 4 campers bezetting. Jammer dat er aan de stroom werd gewerkt, dus die was er niet. Goedkoop met 10 euro p.d. Prachtige wandeling gemaakt naar het kasteel van Tabernas en vanaf daar de surrealistische woestijn in! Jammer dat 't restaurant erna om 18.00 dicht was!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Niks voor ons. Alles veel te krap. Luifel uitdraaien kan niet. Niks om grijs water te lozen! Water vullen 10 euro! Douches met gordijnen, zonder dat je de kleren kan ophangen. Duur 37 euro! Voordeel daar is dat er veel te wandelen is en alleen daarom hebben we een dag bijgeboekt en moesten we opeens 40 euro betalen, omdat 't holiday was! Strand was niet te vinden onderaan het paadje....of bedoelen ze die 70 m2? Wifi wel ok, verder nee.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie, redelijk rustige cp bij mooi kasteeltje en kerk. Ongeveer een kwartier vanaf de snelweg (Richting zuiden) en weer erop ging nog sneller. Voorzieningen niet gebruikt. Goed om honden uit te laten. Een veilig gevoel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Van het uitzicht moet je 't hier niet hebben, maar de plek is perfect om via het mooie grote park de oude stad te bezoeken. Ideaal om de honden in het park uit te laten. Sanitair is schoon, wordt 's morgens gepoetst. Het hele bovendek is nu voor campers. 1 euro per 2 uur stroom. Wifi wisselvallig. Veilig gevoel voor ons. 25 euro per dag. Girona = mooi!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Gemengde gevoelens! Lauwe ontvangst, geen info, mooie grote, duurdere plek langs het water met veel ganzen- stront! wc's, middelste wagen héél krap, 1 deur niet af te sluiten, eentje zonder wc bril, ouwe troep eigenlijk en veel te weinig voor deze drukke camping, zelfs nu einde september. Veel vaste plaatsen met feestjes in het weekend. Broodservice is top en het mooiste is natuurlijk het uitzicht. Zoals altijd, veel lawaai in het Rijndal!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Geweldige camping, maar zoals overal in het Rijndal; lawaai van auto's, treinen en boten. Top sanitair, Wifi gratis voor 7 dagen,vriendelijk personeel, mooi uitzicht op de wijnhellingen. Idiaal; trapje naar beneden om honden uit te laten en/of om mooi te wandelen stroomopwaarts naar Leutesdorf en veerboot naar Andernach of de andere kant uit naar Hammerstein of verder naar Bad Hönningen en het prachtige Slot Arenfels(18,5km)

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Op zich een hele goede camping. Sanitair is top. Alleen jammer dat de friterie nu in September dicht is en de broodservice was alleen in het weekend. Mooie ruime plekken, lekker dicht bij het (kiezel)strand. Mooie zonsondergangen......aardige dorpjes, mooie wandelingen. Vriendelijke personeel. Gemakkelijk systeem met die douche kaartjes.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

13.45 stonden we daar te wachten tot het een 15 min. later open zou gaan, maar er kwam niemand. Geprobeerd te bellen, lukt ook niet. Iemand v.d. cp zei dat we daar konden wachten, maar er kwam niemand! Na een andere camping geprobeerd te hebben, weer terug op de cp. Wandeling naar de zee ook geen succes! Komoot app en Maps gaven aan dat we in de zee stonden! Geen zee te zien! Heel veel herrie....van eenden! Lachen! Snel weg hier!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Het is eigenlijk een camping EN een camperplaats. En de camping waar wij op waren is gewoon top, voor een stadscamping! sanitair is ok, douchen zonder muntjes. De plek waar wij stonden was gewoon gigantisch.(nr.86). Voor en naast de camping zijn parken, ideaal om de honden uit te laten. Prachtige wandelingen naar de stad langs het kanaal of langs de Somme van nog geen 5km. Vriendelijke beheerders, heerlijke pizza's.Verkeerslawaai op achtergrond

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Gewoon een topcamping met heerlijke plekjes aan het water! En super lekkere pizza's. Paar hele kleine minpuntjes; water v. d. douche lastig in te stellen, hond uitlaten buiten de camping valt tegen, veel bbq op de camping, waardoor af en toe de rook in ons gezicht en in de camper kwam! Maar al met al een geweldige camping! Genieten lieve mensen!

Sitecode: 2024

Leuk, ze bestaan nog, die onverwachte juweeltjes! Heerlijk rustig, in de natuur, prachtig wandelen, mooie ruime plekken, Heerlijk douchen (zonder muntjes), broodservice en goedkoop! 2 pers. 2 honden(gratis!) + elektra: 17,40 per dag! (onderste sanitair gebouwtje = nieuw, bovenste iets ouder, maar wel met draaiknoppen in de douche!)Wij komen zeker terug!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Even de mindere punten belichten. De plekken met het mooiste uitzicht, horen de langstlopende weg goed. Sanitair gebouw bij de receptie is top, het andere is minder. Onze plek was gigantisch groot, maar ontiegelijk scheef. Niet waterpas te krijgen!In de de andere richting gestaan,maar na 3 dagen mocht dat niet meer!Verschillende keren de code voor de slagboom gebruikt, de 3de keer deed hij het niet.....werd er vrij bot gedaan tegen mijn vrouw....

Sitecode: 20247

Voor een stadscamping heel goed. Het wandelen naar de stad is perfect te doen.....en daar kwamen we ook voor. Vooral het paadje langs de rivier tot in het centrum is aan te bevelen. verder was het redelijk stil, redelijke plekken, broodservice en geweldig sanitair. De prijs was iets hoger, maar dat is meestal met stadscampings. Wel onpersoonlijk, want alles gebeurde online; boeken, inchecken, betalen (zelfs de broodjes). Geen beheerder gezien!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

mooie camping, fijne ligging, super sanitair, heel veel wandelroutes vanaf de camping. Annweiler is een verrassend leuke stad. Mooie prijs; 29 euro (2 pers.2honden,electra). 2x Heerlijk gegeten bij het naastliggende Restaurant, maar er wordt niet altijd geserveerd wat je besteld.(2× 0,2 ltr drank besteld, maar 2x 0,5 gekregen.....daar iets van gezegd en dan beweren dat ik dat niet had besteld!) Op dit kleinigheidje na Top camping dus!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Deze camping heeft zijn beste tijd gehad, maar heeft een paar pluspunten; prachtige plekjes aan de Lahn, de mooie Ruppertsklam, (mooie wandeling vanaf de camping) en de ongelooflijke lage prijs; 3 dagen voor 42 euro! (2 pers.+2honden).Maar de herrie is heftig langs de doorgaande weg en de treinen aan de overkant! Chemisch toilet hokje zag er smerig uit en hebben we niet gebruikt, de douches hebben we ook overgeslagen! Alleen voor noodgevallen!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Voor ons waarschijnlijk de beste camping ooit (in Nederland)! Wat vinden wij belangrijk; Heel veel ruimte, prachtig uitzicht, natuurgebied aan de overkant v.d. straat, broodservice, overal wateraansluitingen. Daarnaast gemakkelijk om de honden uit te laten, centraal gelegen, heerlijk rustig nu in sept. (soms waren we alleen). Bij regendagen liepen ooievaars om ons heen(!). 12 dagen ipv 5 gebleven! Sanitair is apart, maar schoon en voldoet. Topper

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

(Bijna) perfecte camping met supervriendelijke ontvangst door Joke + presentje! Top Wifi, veel ruimte, geweldig sanitair, hondenstrand op 3 Km (wel te weinig parkeergelegenheid.)Geen last v. vliegen en muggen! Minder; weinig wandelmogelijkheden met hond (wandelen langs de weg), geen uitzicht, geen broodservice, lawaai (nu in oogstseizoen).

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Zoals iedereen al schrijft; Sanitair is super, binnen een paar minuten in het prachtige natuurgebied staan is top. Maar een 5sterren campeerervaring is toch meer. Bv. broodservice iedere dag zou mooi zijn.(de bakker komt 2 maal per week en in 5 dagen zagen we hem dan naar 1x).Op het eerste veld veld is het uitzicht een nul, als je geluk hebt op het 2de veld te staan is het uitzicht een 10! De vliegen en muggen hier zijn een ware plaag....

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Vriendelijke beheerder, top sanitair (met een code te openen), broodservice (maar erg duur!). Hele krappe plekken. 20 min. wandelen naar stadje met steil klimmetje. Heerlijk gegeten bij het Eulenstübchen naast de buurcamping. Gemakkelijk om honden uit te laten, naast de camping.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Gigantische camping! Jammer dat we langs de weg stonden en last hadden van verkeerslawaai. Gewoon heel goed voor de rest. Hele ruime plaatsen, super sanitair met douchecabines waar je in kunt wonen, zo groot! Broodservice, goede Wifi, gemakkelijk om de honden uit te laten, (schuin tegenover het straatje in). Geweldige wandeling naar Bamberg (eerst 2 km langs de weg met stoep, dan over brug het park in.)Goed restaurant met veg. gerechten.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Voor een stadscamping gewoon top! Er is wat verkeerslawaai, maar dat is normaal bij een stadscamping. Top sanitair, broodjesservice, tramkaartjes, kort bij halte, mooie botanische tuin op loopafstand en lekker relaxen daar, met uitzicht over de stad. Kasteel ligt ertegenover. Honden uitlaten op het veldje om de hoek. Gratis Wifi. En super vriendelijke beheerders! Ideaal om Praag te bezoeken dus! (Wel eventjes reserveren!)

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

De +punten: Vriendelijke Belgische beheerster, geweldige plek aan het meer (als er plaats is en je in het bezit van een lange kabel bent). -punten; geen broodservice, geen pizzabar, geen campervoorzieningen, geen waterpunten, sanitair te gedateerd, pokke eind lopen tot sanitair, restaurant matig, top drukte in het weekend.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Als je het ergste verwacht, kan het alleen maar meevallen! Maar zonder gekheid: het is een beetje om te huilen hier. Scheef plekje is aardig, maar te kort bij de weg. Stroom doet het. Wc's met papier: redelijk. Douche (heren) redelijk. Mijn vrouw vond de damesdouche verschrikkelijk! Te duur: Yep. (stroom 8 €). Maar je komt hier voor de Brug (via alternatieve route) of eventueel Der Wilde Klamm. Restaurant aan de overkant is super. Groetjes Erik

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Wij werden op het veldje langs de doorgaande weg geplaatst......te veel lawaai, geen waterkranen, geen uitzicht. De dag erna toen er plekken vrij waren gekomen meteen naar de receptie gegaan om een verhuizing aan te vragen! En dat kon gelukkig! Toen werd het leven weer aangenaam! Een ander nadeel was voor ons dat de wandelingen in het dorp begonnen en je eerst langs de weg moest lopen. Met honden niet zo handig. Tip: Camping Nikoldorfer Berg!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Op het rechter stroomgedeelte gestaan. Lekker rustig achteraan in de hoek bij de stroompaal. Er waren nog 3 aansluitingen vrij toen wij rond 14.00 uur aankwamen. Primitief zoals beschreven, maar om Potsdam en Berlijn te bezoeken ideaal. Sanssouci heerlijk dichtbij en wandeltip; vanaf cp naar de Belvedere en dan verder naar het sprookjesachtige Cecilienhof en naar de glienicke brücke en door de stad terug! Flinke toer, maar machtig mooi!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Normaal komen we niet op cp's, maar hier een uitzondering gemaakt. Een top ervaring! super plek, aan het water, goedkoop, heerlijke wandeling door groot park naar het centrum en de atractie waar we voor kwamen, Hundertwassers Grüne Citadelle, was geweldig! Genieten hier! En gelukkig hebben we Google Maps, want met de gewone navi kwamen we er niet.(Door werkzaamheden aan de brug).

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Tja, wat kan ik hier nog van zeggen........een camping zwaar in verval! Minpunten opnoemen is teveel, daarom alleen de pluspuntjes. Vriendelijke beheerder en Barcelona met trein ( of taxi, wat wij hebben gedaan met de honden, want naar het treinstation lopen over een drukke weg met honden lijkt mij niet verstandig)

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Aardige camping, vriendelijke beheerders, er wordt flink gewerkt om de camping te verbeteren. ( sanitair, electro en waterpunten). Broodservice, dik 10 min lopen naar de metro waar de honden ook mee mogen (wel een snoetje dragen). En, zoals bijna alle stadscampings, duur en veel lawaai, maar dat hoort erbij. Niet verkeerd dus.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Voor een bezoek aan Sevilla ok en dan weer snel verder! Veel verkeers lawaai, druk voor het laagseizoen, want de helft v. d. camping is gesloten, meeste plaatsen krap, sanitair ok, behulpzame camping medewerkers, maar gebrekkig engels, geen broodservice, supermarkt zou op 200 mtr. afstand zijn volgens medewerker.....bleken er 700 te zijn (de Dia), honden uitlaten op veld tegenover de camping, met honden in de taxi naar Sevilla geweest. 25 €.

Sitecode: 19429

Top camping! wat een vriendelijke dames bij de receptie. Heerlijke baguettes in de morgen vanaf 9 uur, top sanitair, top camperservice plaats, gemakkelijk om de honden uit te laten buiten de camping, heel veel wandelmogelijkheden rond Ronda, maar ook in Nationaal Park Grazalema op een paar km afstand. En heerlijk gegeten in het restaurant en heerlijke pizzas besteld. Plus korting op korting: ACSI 10%, langer dan 2 nachten 20%! 24€ 2 p. + electra

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Dikke 10! wat een heerlijke week hier, jammer dat we verder moeten. Zo'n lieve en behulpzame beheerders: nog nooit meegemaakt! De overheerlijke broodjes, frietjes en snacks smaken nog beter dan in NL! De uitgeprinte wandelingen, Malaga met de taxi vanaf hier en de honden gewoon mee, de Caminito del Rey vanaf hier, (40 min. rijden), het uitzicht, het vrije vlinder gevoel (Mariposa Libre!) Geen last ondervonden van maar 1 douche/wc. Voor ons TOP!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Hier terecht gekomen, omdat 1ste en 2de keus campings vol waren. Pluspunten: Lekker rustig, baguette kun je 10 uur smorgens bestellen en na 10 min ophalen. wc papier. Aardige beheerders Minpunten: weinig zicht op mooie omgeving, sanitair sterk verouderd (of kapot)(wel schoon), 31,75 € (2 pers. 2 honden, electra. Laagseizoen! Op de kleinere plaatsen!), geen wandelmogelijkheden, grijs water?.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

zoals al aangegeven; een nieuw adres. Alles automatisch. 6,05 €, wc/douche, electra, zwart water, alles apart betalen á 2,42€. vervelend; cassette geleegd, maar er kwam geen water om schoon te spoelen! vervelend; wc/douche kon 1 x gebruikt worden! Beetje benauwend gevoel door de hoge hekken en afgesloten poort. Bij het naar buiten rijden, een paar x op en neer moeten gaan voordat de poort open ging. Als noodstop (verschrikkelijke wind) ok.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Mooie ruime CP. Schone WC's. kort bij strand. Peniscola is in deze tijd een echte spookstad vol lege hotels, lege straten, gesloten restaurants (op 1 na) en een verlaten strand, waar je normaal niet met honden op mag. Aardig plekje.....voor één nacht!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

In het donker een beetje lastig te vinden. We reden de straat in, asfaltweg hield op, weer omgedraaid, maar uiteindelijk bleek het toch daar te zijn. we zagen een camperservice plek en zijn daar maar naast gaan staan. Geen beheerder of electra te bekennen. De volgende ochtend zagen we pas waar we eigenlijk moesten staan......een stukje verder! Desalniettemin een lekkere rustige nacht gehad. Ok voor 1 nacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Alles gewoon helemaal top! Uitzicht, sanitair, omgeving, prijs, wandelen met honden, Wifi, vriendelijke gastheer, allemaal top!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Op zich een lekkere rustige plek nu in September. Binnen een paar uur zaten we al op de veerboot naar Gorinchem! Leuk die veerboten die verschillende kanten opgaan. Woudrichem zelf beviel ons beter dan Gorinchem. Veel wandel mogelijkheden. Sanitair wordt 3x per dag schoongemaakt, maar het is er een beetje krap. Aardige gastheer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Geweldige plek. 20 plaatsen, klein,knus, aardig uitzicht achteraan. sanitair voldoende. Aan de overkant van de straat begint gigantisch natuurgebied: " De Schoorlse Duinen ". wandel en fiets Walhalla! En binnen 10 minuten sta je op 't strand. En lekker eten in Groet! Plus uitermate vriendelijke gastheer! Toppertje.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

'T was even schrikken voor ons, deze massale camping, en de aankomst was rampzalig. Het was 41 graden en wij moesten wachten op een plaatsaanwijzer, met 4 wachtenden voor ons.Van uitzicht op zee was geen sprake. Toch was deze camping uiteindelijk meer dan oké. Dat kwam vooral door de ligging in het bos en dat wij binnen 200 mtr op 't imposante duin stonden (en gemakkelijk om de honden uit te laten). Super vriendelijk personeel, veel brood keuze.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Waarschijnlijk de mooiste plaats waar we ooit hebben gestaan. We konden kiezen uit plekken, die een minder mooi uitzicht hadden en uiteindelijk zelf een prachtige plaats uitgezocht. Sanitair zag er vrij nieuw uit, maar wel een flinke klim naar boven. Eten was heerlijk, maar er ging wel iets mis met de bestelling. Heerlijk wandelen daar, heerlijk zwemmen, magische zonsop- én ondergang op de zee! 5 dagen ipv 3 gebleven! Top!

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Wat een teleurstelling! afgaande op de reviews, een topcamping verwacht. Waar is dat geweldige uitzicht? Van de bijna 200 plaatsen, misschien 7 plaatsen met redelijk uitzicht! nog nooit zo'n onvriendelijke en ongeïnteresseerde ontvangst, geen Engels. Met veel moeite erachter gekomen waar we brood konden krijgen in de morgen! WiFi? Honden op groot en klein strand verboden. Grote heg naast camper, waar je niet overheen kunt kijken, vol urinegeur!

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Op zich een leuke camping, maar krappe plaatsen, plassen in het donker op de heren wc bovenste sanitair gebouw, veel opwaaiend stof, receptie tussen 14 en 16.00 uur gesloten (gewoon een plekje uitzoeken, normaal geen probleem). Broodservice, leuke terassen met prachtige olijfbomen, geweldig restaurant aan overkant, maar waar het hier echt om draait is de omgeving! Alquezar is prachtig en de wandelingen zijn subliem.Zelden zo'n mooi gebied gezien

Sitecode: 82079

Op zich een top camping, maar.....een paar mindere dingetjes. Van het 2de sanitair gebouw konden alleen de wc's worden gebruikt. Voor douchen, afwassen helemaal naar het gebouw bij de receptie lopen. Ge8en WiFi, geen wateraansluiting.p

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

zoals de meesten al schreven; Eén top camping. Rustig, heerlijk wandelen in de buurt, gemakkelijk honden uitlaten, sanitair (met papier en bril!), heerlijk zwembad en gemakkelijk te vinden. Bijna perfect.....enigste minpuntje; het restaurant, alleen open in het weekend tot 17.00 uur. Erik & Anita, Mei 2022

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Veel te duur! 2pers. + 2 honden + stroom: 50,30 per dag! Hoppa! En wat is er speciaal? Een zwembad? Plaatsen veel te krap! Eind Juni al heel erg druk. Wel oké : Top restaurant / super deluxe 3de sanitair gebouwtje /honden uitlaten /bergbahnen dichtbij

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Krappe plekken, weinig uitzicht, irritante trein die klaxonerend, vanaf 6 uur s morgens, vlakbij langs komt gereden, meerdere keren per uur! Onhandig systeem met kaartjes om wc deuren open te krijgen. (Wij stonden 's nachts voor gesloten wc..... Bleek de dag erna het kaartje kapot te zijn! Een paar vrije plekken tussen seizoens plaatsen. Parkje ernaast om hond uit te laten wel handig.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Alles oké. Sanitair, ruime plekken, mooi uitzicht, centrale ligging, rustig, Vriendelijke ontvangst met verrassing voor de honden. Enigste minpunt: openingstijden restaurant. 1 dag waren we er te vroeg, (16.30 uur, zaterdag)keuken om 18.00 uur open. De dag erna waren we er om 20.15 uur, was de keuken al dicht! Gelukkig was er beneden om de hoek een heerlijk restaurant : pizzeria Del Sol.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Super camping! Rustig en subliem uitzicht! Wel vooral op kinderen gericht.... Een waar kinderparadijs. Niet geschikt voor grote campers. Smal en steil naar boven. Primitief, maar schoon sanitair gebouwtje. Plus nieuwe wc's en douches bij receptie de trap naar beneden. Ideaal voor honden. Wandelgebied. Broodservice. Zeer Vriendelijke ontvangst. 30€, 2pers. 2honden + stroom.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Prachtige, rustige camping. Vriendelijke ontvangst. Sanitair perfect.plaats zelf uitzoeken. Broodservice, maar niet op zondag. Gratis bus (met gastenkaart) naar het Lucknerhaus. Vandaar prachtig wandelen met uitzicht op de Grossglockner. Gratis Wifi bij receptie in de buurt.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Bovenste plateau: voorzieningen totaal ontoereikend voor drukte (Pinksteren) veel te weinig stroomaansluitingen. Temperatuur douche gaat alle kanten uit, en zelden de goeie! Wateraansluitingen? Vers water heb ik in de douche gepakt! Sanitair gebouw erg primitief, wel oké. Personeel Vriendelijk, omgeving Geweldig. Prachtige waterval (wel 4 euro entree!)

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Oké voor wie ervan houdt. Massa camping, grotere en kleinere plekken. Bijna vol (1 juni). Hondenstrand stelt weinig voor. Weinig uitlaat plek voor hond. Geen zons opkomst en ondergang te zien. Sanitair wel top. Gratis Wifi. Duur. Vriendelijke ontvangst.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Gebrekkige receptie! Ik kreeg te horen dat te voet naar 't Nationaal Park te ver was. (Het was een half uurtje naar de ingang en nog 2 Km naar de P. Plaats). Met de camper zou ook niet kunnen! (Dat kon dus gewoon wel!). Beste plaatsen bij 't water bezet en honden mogen niet in het water. Tip: Bij 't water was er een poort naar de buurcamping! Prachtige plekken aan 't water! Hond mag in 't water!

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Top camping! Plaats zelf uitzoeken, geen nummers! Prachtig uitzicht op groene bergen rondom. Perfect sanitair. Winkeltje voor brood etc. Naast camping. Gelukkig mogen honden niet mee met de gratis shuttlebus, want die vertrekt pas 10.30 uur! 31euro - 2 pers. - 2 honden + stroom. Tip voor park: ga zo vroeg of laat als mogelijk, anders kom je in een toeristen Hel terecht! Veel plezier!

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

1 nacht gestaan. Geweldig sanitair! Kleine, vlakke stadscamping. Straat overdag gehorig, 's nachts stil. Naast openbaar zwembad (nu gesloten) en is, meen ik, bij de prijs inbegrepen. Ook een minigolfbaan ernaast. 29 euro, 2 pers. + 2honden + stroom. (Zonder kaart, want die zijn we jammer genoeg vergeten!)

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Plus: wc's met bril en papier. Douches. Ruime plaatsen. Kort bij metro. Min: ongeïnteresseerd ontvangst zonder info. Saaie plekken zonder enig uitzicht af en toe rumoerig. Prijzig. En los v. d. camping voor honden bezitters: Alle parken in Wenen verboden voor honden!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

heerlijke, rustige en goedkope camping in Western stijl! Heel bijzonder. Nu, 2de week van Oktober, lekker stil. Een heerlijke vegetarische burger gegeten in het restaurant. Broodservice, schoon sanitair, heerlijk zwembadje, mooie omgeving, hondvriendelijk, vriendelijke beheerders.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Aparte camping! Hele grote oppervlakte, alles staat Kris kras door elkaar! Aan één kant van het eiland kun je lekker in de Moezel zwemmen, aan de andere kant wordt er gevist. Er is maar 1 sanitair gebouw, maar dat is wel uitermate schoon, met WC papier. Douche 50 cent. Broodjes service. Grootste nadeel is eigenlijk het lawaai van auto's en treinen. lekker centraal voor uitstapjes in de buurt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Geweldige natuur camping. Zeker de plekken langs het riviertje. Nederlandstalig personeel. Nu lekker rustig, maar waarschijnlijk rumoerig als het tentenkamp op het einde van de camping vol schooljeugd of scouting is. Restaurantje met frietjes en snacks voor schappelijke prijzen. Sanitair is oké. Douche munten 1,50. Dinant op 7,5Km

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Een camping met 2 gezichten. Sta je meer richting strand, heb je een top camping. Wij mochten uit 5 plekken een plaats uitzoeken aan de andere kant. Prachtige ruime plek kort bij 1 v d 4 sanitaire gebouwen uitgezocht. Blijkt het hele gebouw buiten werking! Hadden ze wel even bij de receptie mogen vermelden! Ander sanitair gebouw kortbij, was uitermate smerig. De dagen erna was het gelukkig beter.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Uitermate vriendelijke beheerders, ook engelstalig. Sanitair is oké.Het bos ernaast is Ideaal voor de honden. Ruime plaatsen. Minpuntje is de schietvereniging in de buurt, die we 3 dagen hebben gehoord.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Heerlijke rustige camping met stukje bos, ideaal om de hondjes uit te laten. Beheerder spreekt engels en Spaans. Op de donderdag is er niemand. Plaats zelf uitzoeken. Sanitair is oké. En ook niet onbelangrijk :Geen muggen en vliegen gezien!

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Geweldige camping voor weinig geld. Sanitair is oké. Wc bril.+ papier, douches: aan het begin even koud, dan iets te warm (voor ons). 5 uur gratis Wifi. Ideale uitvalsbasis voor heel veel moois, binnen een straal van 40. Km. Uitkijken voor snel stromend riviertje langs de camping. Onze hond viel erin en werd meegesleurd...... Heb hem met veel moeite kunnen redden!

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Geweldige camping! 4 dagen gestaan, half Mei. Ruime plaatsen, goed sanitair, goed en betaalbaar eten. En zelfs veganistische menus! Leuk hondenstrand. Geweldige wandeling naar stadje en verder de Camargue in. Veel prachtige vogels en de flamingo's natuurlijk! En alles voor een hele aantrekkelijke prijs! Top!

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Mooie camping. Nieuw sanitair. De hoogste plekken hebben uitzicht op het meer dat ernaast ligt. Geen brood service, maar bakker is op 2 min vanaf camping. Gorges du Verdon op een half uurtje rijden. Camping al goed bezet half Mei. Prachtig gebied.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Belachelijke duur voor een gemiddelde camping! Sanitair is oké. Plekken redelijk formaat. Piepklein strand van nog geen 100m lang, is volgepropt met mensen. Pizza op camping was heerlijk. Winkeltje meteen naast camping is handig voor lekkere baguettes enzo.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Geweldige camping! Hele grote plekken. Meteen naast prachtige rivier een paar euro extra. Ideaal met honden en veel te doen in omtrek, tot 1 uur rijden. Minpunten: geen WC brillen en op sommige plekken rumoer van de weg.