Tiszavirag Camping

• Stroom

vanzoest

jun 2025

Standaardcamping met in principe alle voorzieningen. Maar slordig en rommelig. WC'S worden niet altijd schoongemaakt, papier niet tijdig vervangen, geen warm water als een paar mensen gedoucht hebben. Personeel heeft meer aandacht voor de bar dan voor de camping. Wel goede lokatie natuurlijk, als je voor de Tokaji wijn komt.

inhunnopjes

mei 2025

eenvoudige, iets gedateerde camping, lekkere douches met warm water, verder lekker je eigen camper gebruiken. mooie plek aan de rivier. zonnetje erbij. Dan is elke plek top. Overigens zit er een vet concurrerende camping aan de overkant. Ik geef het je te doen, hoor. Er waren wel bouwwerkzaamheden. Benieuwd wat dat wordt. We zouden hier echt nog wel eens terugkomen.

jankothyson

okt 2018

In de zeer linkse herenregen voelde ik ELEKTRICITEIT door de metalen delen lopen! Aan wie ik de manager vertelde, ze haalde alleen zijn schouders op, zei "oke" en draaide in feite weg. Deze plaats wordt jaarlijks geïnspecteerd door ACSI?!

Horgász utca 11

4465, Rakamaz, Hongarije