Idyll Camping

• Lozen afvalwater

• Stroom

PaRoCamper

jun 2025

camping is al 3 dicht. Eigenaar overleden. Volgens een dorpsbewoner zijn geen campings meer in de buurt

We kwamen hier voor de rust en die hebben we hier zeker gevonden. Een prachtige camping, het dorpje lijkt leeg te lopen - daar is niet veel te beleven. Via een karrepad bereik je wel naburige dorpen waar een restaurant is en 's morgens komt de mobiele kruidenier langs. Pecs is zeker een bezoek waard, voor een idylische zwembeurt kan je naar Orfu. Alle inwoners van het dorp hebben minimaal één hond, tot laat in de avond hoor je dan een concert van blaffende honden

Zamba

jul 2019

Een hoogtepunt onder de campings op onze lange reis! Mooi en liefdevol ontworpen. Met een grote tuin, veel bloemen, een lelievijver en een parkachtig ruim terrein. De eigenaar is heel vriendelijk en attent. Leuke muziek in de ochtend in de douche, de toiletten super schoon en smaakvol. We zijn enthousiast!

Petőfi utca 28

7912, Szigetvári járás, Hongarije

aan de rand van het idyllische dorpje Nagyváty - weg 6 van historische plaatsen Pécs en Szigetvár - beheerders spreken Nederlands

1 mei t/m 1 okt

€ 15,00 - € 25,00