Koppany Pines, Hungarian Country Camping

• Lozen afvalwater

4.6

Hanwil56

aug 2024

Wij zijn hier met een van onze kinderen en 3 kleinkinderen geweest om de verjaardag van papa te vieren. Het was echt geweldig leuk en fijn en de 'engelse' pörkolt was super lekker. Het ontbijt was ook echt perfect. Niets is teveel voor deze lieve mensen we gaan zeer zeker weer terugkomen!! Bedankt voor alles. Groetjes Hanneke en Willem

Liefelijke camping als je van rust, vogels en kruiden houd. Mark en partner zijn elke dag bezig het terrein mooier te maken. Goede prijs/ prestatie verhouding. Douches kunnen extra kleding/tassen haken gebruiken. Wens ze veel succes. De Gebroeders RonBer.

Fantastisch behulpzame en aardige Engelse uitbaters. camping is eenvoudig maar zeer creatief ingericht. Sanitair is basic maar schoon. Mooi vismeertje om de hoek. Wij hebben hier 4 nachten gestaan met de camper en komen hier zeker terug.

Dózsa György utca 334

7094, Tamási járás, Hongarije

Schaduwrijke boomgaard camping - Engels beheer - senioren 10% korting - zwembad open van juni-september

1 mei t/m 15 sep

€ 15,00 - € 25,00