Derrylahan Independent Hostel

• Douche

4.1

RFM

aug 2025

Gezellige, knusse camperplaats, met leuke informele sfeer en fantastisch uitzicht. Super mooie omgeving om te fietsen en wandelen. De beheerder (Shaun) is heel vriendelijk. Prima douche, beetje gedateerd sanitair, maar alles werkt en is schoon. We zijn er drie nachten gebleven. Grijs water moest afgevoerd worden door het over het hek de afgrond in te kieperen. Het werkt, maar niet echt milieu bewust. Prijs/kwaliteit is goed: 25 + 5 voor elektra

joke.lieder

jun 2025

Super vriendelijk ontvangen door Shaun. Hele rustige plek met prachtig uitzicht. Complete keuken ter beschikking. Sanitair super schoon.

Far-Out

jun 2025

Wij kwamen aan met enorm storm, de wind stond pal op de camperplaatsen. Ons VW busje stond te schudden, zelfs met gesloten dak. Gelukkig heeft Shaun ook kamers en we besloten een nacht daar gebruik van te maken. In de volledig ingerichte camping keuken konden we ons diner maken. Shaun heeft voor ons de houtkachel aangemaakt zodat we een heerlijke warme avond hadden. Shaun is een superfijne gastheer.

F94 ED95, Ierland

54° 38' 9" N 8° 37' 31" W