@Far-Out
- 2009
Gisteren
Een locatie beoordeeld · ongeveer 7 uur geleden
Prima camping bij het mooi dorpje aan de lagune. Via de website maak je een reservering en een aanbetaling. Vraag daarna in een mail om de code van de slagboom. Zo voorkom je dat je moet wachten op de openingstijden van de receptie. Wij hebben er 4 nachten gestaan, met de fiets mooie tochten gemaakt.
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Een heerlijke eenvoudige kampeerplek, wat je nodig hebt is er. We hebben er 4 nachten gestaan en mooie fietstochten gemaakt langs het kanaal en de rivier. Een bezoek aan het kunstenaarsdorp La Gallcilly ook zeer de moeite waard. Supermarkt op minder dan 2 km afstand lopend of per fiets door het bos achter de camping.
Juni 2026
Sitecode: 196205
Wat een fijne rustige vriendelijke camping. grote plekken op verschillende terrassen. De eigenaren zijn zo aardig en behulpzaam. De bar met restaurant is een leuke ontmoetingsplek waar je heerlijk kunt eten en drinken. vanuit de camping kun je mooie wandelingen en fietstochten maken.Je kunt naar Vicenza fietsen maar er stopt ook een bus bijna voor de deur. Binnen 25 min rijdt hij naar het centrum. Wij hebben er 4 nachten gestaan.
permanent gesloten
Wij kwamen aan met enorm storm, de wind stond pal op de camperplaatsen. Ons VW busje stond te schudden, zelfs met gesloten dak. Gelukkig heeft Shaun ook kamers en we besloten een nacht daar gebruik van te maken. In de volledig ingerichte camping keuken konden we ons diner maken. Shaun heeft voor ons de houtkachel aangemaakt zodat we een heerlijke warme avond hadden. Shaun is een superfijne gastheer.
Sluit me volledig aan bij vorige reviews. Tip voor de fietsers, je kunt de grote weg makkelijk vermijden als je naar Cahir wilt fietsen. Even goed op de kaart naar de kleine weggetjes kijken. Wij hebben enkel de drukke weg overgestoken.
Prima camping voor basic kampeerders in leuk dorpje. Zeer aardige campingbaas. Wij betaalden €30,00 zonder stroom. Heerlijke douches. Campingbaas vertelde dat hij net nieuwe douchekoppen had geplaatst. Gezellige pub met Ierse muziek en goede uitvalsbasis voor The Burren.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Geweldige campingplek, 4 heel ruime velden aan de beek. vuurplaatsen bij je eigen plek. Zeer vriendelijke beheerders die ons alles vertelden over de boerderij, hun koeien en hun schapen. Vanaf de camping kun je verschillende wandelingen maken. Let op, zeer smalle toegangsweg, geen electra. Wij reizen met een VW california.