@Far-Out
permanent gesloten
Wij kwamen aan met enorm storm, de wind stond pal op de camperplaatsen. Ons VW busje stond te schudden, zelfs met gesloten dak. Gelukkig heeft Shaun ook kamers en we besloten een nacht daar gebruik van te maken. In de volledig ingerichte camping keuken konden we ons diner maken. Shaun heeft voor ons de houtkachel aangemaakt zodat we een heerlijke warme avond hadden. Shaun is een superfijne gastheer.
Sluit me volledig aan bij vorige reviews. Tip voor de fietsers, je kunt de grote weg makkelijk vermijden als je naar Cahir wilt fietsen. Even goed op de kaart naar de kleine weggetjes kijken. Wij hebben enkel de drukke weg overgestoken.
Prima camping voor basic kampeerders in leuk dorpje. Zeer aardige campingbaas. Wij betaalden €30,00 zonder stroom. Heerlijke douches. Campingbaas vertelde dat hij net nieuwe douchekoppen had geplaatst. Gezellige pub met Ierse muziek en goede uitvalsbasis voor The Burren.
Geweldige campingplek, 4 heel ruime velden aan de beek. vuurplaatsen bij je eigen plek. Zeer vriendelijke beheerders die ons alles vertelden over de boerderij, hun koeien en hun schapen. Vanaf de camping kun je verschillende wandelingen maken. Let op, zeer smalle toegangsweg, geen electra. Wij reizen met een VW california.
Wat een fijne plek! Wij staan er met 1 andere camper. Er wordt druk gemaaid en er zijn vliegen, roofvogels en alles wat erbij hoort om het reizen een beetje spannend te houden. Wij begrijpen niet over welke helling er gesproken wordt? Een klein stukje omhoog…..zie eerdere foto. Zeer vriendelijke eigenaars.
Wat een geweldige plek! Mooier kan het bijna niet worden. Simpele maar goede voorzieningen. Wat heb je nu meer nodig dan dat! Hier worden ‘echte’ kampeerders blij van.
Helemaal goed hier! Weinig kampeerders zo laat in het seizoen. Eenvoudig maar alles wat je nodig hebt is er! zeer vriendelijke eigenaar.
Een absolute aanrader. wij hebben niets toe te voegen aan de goede reviews. 3 nachten gestaan. Heerlijk koffie gedronken en verrukkelijke zelfgemaakt lekkernijen bij Marianne genuttigd. (cafe in het dorp, ga daar zeker even naar het toilet, een ervaring op zich) Gewandeld en gefietst. Antonio is meer dan 5 sterren waard!
Sitecode: 12078
Prima plek om van hieruit Matera te bezoeken. De wandeling via de kloof naar Matera is zeker aan te raden. Tip: stevige schoenen aantrekken en niet al te veel last van hoogtevrees hebben. Al het andere goede van deze plek is al gezegd!
Camping was gesloten toen wij er 6 okt laat aankwamen. Eigenaresse was zo lief ons toch te laten overnachten en heeft voor ons de elektra aangezet. Ze was verbaasd over de openingstijden (1jan-31 dec) die op deze app staan. Klopt niet. Het is een prachtig plekje zo direct aan zee in de boomgaard.
Prima camping voor stadsbezoek. Goed openbaar vervoer naar de stad. Wifi 4,- per 24 uur voor 1 apparaat. Heb mijn kranten op de iPad gedownload in de Ikea.
Zeer lieve mensen die dit kleine campinkje in hun achtertuin runnen. Een omweg waard.
Fijne plek voor een dagje wellness. Verwarmde douche en toiletruimte, luxe keuken. Vers water en reinigen toilet was geen mogelijkheid meer voor. Water was afgesloten. Geen wifi op terrein. Vanwege deze ‘ongemakken’ hoefden wij de 2e nacht niet te betalen. Zeer vriendelijk personeel.
Sitecode: 71983
Dit is het echte kamperen! Aan de zee in het bos met vuurplaatsen. Hout koop je in het winkeltje van het dorp. Staan hier geheel alleen met onze VW camper.
Heerlijke plek midden in de natuur. ‘s nachts doodstil. Wim heeft ons een mooie fietsroute door het bos en langs de dorpjes gewezen. We zijn onder de indruk van al hetgeen hij hier voor de bevolking doet. Met eigen ogen gezien hoeveel armoede hier op het platteland is. Een mooie gelegenheid om een land met zijn bewoners te leren kennen.
Een heerlijk rommelig vriendelijke camping zonder aangeharkte perkjes. De camping ligt wel degelijk aan het meer. Langs de taverne op de camping naar het meer lopen (200m) waar een privé zandstrandje is met een klein haventje waar wat bootjes liggen.