Anchor Caravan Park

• Honden toegestaan

• Stroom (unknownA)

user143402630

jun 2024

Prima camping met goed sanitair en verharde staanplaatsen met grasstrook. Wij (2 pers.) kregen twee sleutels voor het sanitair. Gezien de ligging vlak bij het strand zijn de sloten op het sanitairblok begrijpelijk. De campingmevrouw wees ons een prima plek toe, maar ze zegt ook aan welke kant de woondeur moet komen. De plaatsen hellen iets en met een beetje pech krijg je een camper met een iets afhangende voorkant dan niet helemaal waterpas.

Dionne64

apr 2024

Dit is een mooie, goed gerunde camping. De faciliteiten zijn uitstekend met uitstekende toegang tot het strand. We werden hartelijk ontvangen en kregen een geweldige kennismaking met de site. We zullen terugkomen.

DeletedUser

jul 2023

Hier om 22.00 uur zitten luisteren naar andermans kinderen, piepend, we hadden er ongeveer 5 die eerder op ons veld renden, geen ouders zichtbaar, geen bewaker in de buurt, luidruchtigste camping die we ooit hebben bezocht, goede locatie, gemakkelijke toegang tot strand, goede douches, luie ouders

Aughacasla, Ierland

52° 14' 38" N 9° 59' 9" W

52.24376 -9.98586

rustige camping - gebruik GPS-coordinaten - schone sanitaire voorzieningen - vriendelijke en behulpzame mensen - ideale plek om Dingle te verkennen - goed vertrekpunt voor de Dingle Way - op de Google kaart verder op de weg staat een gratis camping - dit klopt niet - centrum 1km

18 apr t/m 23 sep