Campail Teach an Aragail - Oratory House Camping

• Stroom

Saoirse

jul 2025

Mooi, rustig park in de wildernis van het schiereiland Dingle. Goede verharde staanplaatsen met voldoende gras, inclusief elektriciteit en water bij elke plaats. De faciliteiten zijn voldoende, schoon en met goed warm water. Ook een koffietruck, sauna en een complete fitnessruimte op het terrein. Ik heb hier 2 nachten doorgebracht en kom zeker terug.

Bein

aug 2024

Kleine, goed verzorgde camping in een rustige omgeving. De ontvangst was hartelijk, de eigenaar doet zijn uiterste best om je te helpen (daarom 4de ster). Het sanitairgebouw was ietwat gedateerd, wel ruim en schoon. Sommige pitches zijn behoorlijk schuin, lastig te levellen. Het schiereiland én Dingle-dorp zijn leuk, mooi stuk WAW.

KaiHawaii121

jul 2024

We kwamen zonder reservering en kregen daarom alleen een parkeerplaats zonder elektriciteit (slechts een supergoedkope € 9 per nacht!); Gelukkig zijn wij ook behoorlijk zelfvoorzienend, dus het was perfect. De uitbaters zijn aardig en meegaand, alles is goed bereikbaar met de auto en het sanitair is prima.

R559

Murreagh, Ierland