Cascina Mottainai

• Douche

• WiFi

Stokx

aug 2025

Wat een fijne camping. ecologisch heel goed bezig. Kleinschalig maar voor de echte kampeerders uniek. Een mini zwembad, ecologische douche en toilet, vuurplaats,bbq plek en een leuke plek om te zitten. De weg naar boven (800m) is idd zeer hobbelig en moet heel rustig gereden worden met de buscamper van 6 meter incl. 2 elektrische fietsen op de trekhaak. Eenmaal boven wordt je getrakteerd op een prachtig uitzicht.

Gtijlst

jul 2025

Het is even klimmen, maar dat staat duidelijk aangegeven. Boven aangekomen waan je je in een waar paradijsje, maar toch vlakbij allerlei voorzieningen. Met de fiets (berg op en af) ben je in 30 minuten in Bologna. Roberto heet je van harte welkom en helpt je graag waar nodig! Echt een toplocatie!

Gert-A.-

jul 2025

De locatie is mooi, maar alleen goed te bereiken met een buscamper of kleinere camper. De weg naar deze camping is stijl, gaat over grind en keien en een kleine 500 meter lang. Met onze >3500kg en 7.20m camper is het zeker geen aanrader. Een maal boven werden we wel heel vriendelijk ontvangen, maar zijn gelijk weer weggegaan.

Via Rio Fabbiani 8

40065, Pianoro, Italië

Cascina Mottainai is blij u aan boord te mogen verwelkomen! In ons groene gebouw kunt u met uw tent, busje of camper (MAX. 6 METER) een of meerdere nachten verblijven, midden in de natuur. We zijn gelegen aan het einde van een onverharde weg in Rastignano (Pianoro), op slechts 20 minuten van het centrum van Bologna. In de omgeving vindt u bars, restaurants, bakkerijen, zwembaden, apotheken, geldautomaten en alles wat u nodig heeft!