@Stokx
Veilig, schoon en vlak bij de tolweg. Chemisch toilet, grijswater en drinkwater, kortom nog steeds een fijn alternatief voor de smerige loos punten op de snelweg.
Wat een fijne camping. ecologisch heel goed bezig. Kleinschalig maar voor de echte kampeerders uniek. Een mini zwembad, ecologische douche en toilet, vuurplaats,bbq plek en een leuke plek om te zitten. De weg naar boven (800m) is idd zeer hobbelig en moet heel rustig gereden worden met de buscamper van 6 meter incl. 2 elektrische fietsen op de trekhaak. Eenmaal boven wordt je getrakteerd op een prachtig uitzicht.
Prachtige locatie. Wij staan hier vroeg in het seizoen en staan alleen op de cp. Een geopend toilet gebouw is fijn. De prijzen zijn flink aan de maat met €30,- p/d Honden niet toegestaan op het grasveld aan het water, maar als alle mensen zijn vertrokken word het oogluikend toegestaan. Dan komen de lokale bewoners ook met hun honden op het grasveld
Wat een mooie locatie. lekker met de hond gewandeld. Voelt veilig aan. Dorp op 1,5 km met meerdere restaurantjes. Wij hebben heerlijk gegeten. Geen voorzieningen op de camperplaats dus off grid staan. Het waldbad was nog niet gevuld op 5 april.
Leuke camping in de natuur vlakbij Meppel. Gastvrije eigenaren die hun best hebben gedaan er iets moois van te maken. Mooi sanitair, ruime plaatsen en goede WiFi. Drie dagen met veel plezier gestaan. We hebben genoten van het wijdse uitzicht en de rust en komen zeker nog een keer terug. Ook een goede uitvalsbasis voor de verschillende natuurgebieden in de omgeving. Vlakbij de fietsknooppunten.
Deze fijne camping voor de 4e keer bezocht. Een hartelijke ontvangst zoals gewoonlijk , en de sanitaire voorzieningen weer tiptop in orde. De fietsen konden gestald worden in de schapenstal waar genoeg oplaadpunten voor de elektrische fietsen zijn. Van de speeltuin voor de kleine kinderen werd ook weer volop gebruik gemaakt.
Fijne plek om 2 dagen te overnachten. Een hartelijke ontvangst door de eigenaresse. Alle sanitaire voorzieningen tiptop voor elkaar. De camping ligt direct aan het vaarwater en je kan direct met de fiets een stuk van de Elfstedenroute fietsen. We komen zeker nog een keertje terug.
Sitecode: 20657
Prima overnachting plek. Toilet , douche en mogelijkheid om afvalwater te lozen. De havenmeester gaf prima info en was heel vriendelijk. WiFi werkt goed. Leuke plek om bootjes te bekijken😊
Heerlijke plaats om te staan. We zijn heel gastvrij onthaald door de eigenaar. Tijdens ons bezoek getuige geweest van een appel pluk dag. Heel leuk om te zien , al die jonge gezinnen met kinderen die appels lopen te plukken 😀. Voorzieningen incl. stroom zijn OK