Camping Ai Pioppi

• Stroom

Knausrich

5 dagen geleden

Het is prima als tussenstop. De faciliteiten zijn matig. Voor €32 per nacht, inclusief twee personen en elektriciteit, hebben we op betere, maar ook slechtere plekken verbleven. Het sanitairgebouw ziet eruit alsof het rond dezelfde tijd als de Alpen is gebouwd. Een beetje gedateerd, maar schoon. We hebben er niet gedoucht. We hebben deze vakantie al een koude douche moeten nemen. Verder is de camping redelijk schoon en goed onderhouden. Als je terugkomt van vakantie naar...

Tom1991

sep 2025

Gezellige camping met uitzicht op de bergen. Sanitair wat gedateerd maar een camping met karakter. Mogelijkheid om wat te eten en/of te drinken.

AixBO

jun 2025

Prima camping! Mooi gelegen tussen de bergen. Zelf je plek kiezen, alle plekken deels verhard. Sanitair gedateerd, maar schoon en functionerend. Wel weinig sanitair, vooral als er ook een groep Duitse jongeren neerstrijkt met 34 tentjes. Uitzicht is prachtig! wij rekenden €35,- af. Wel cash, anders €39,- Dat was incl elektriciteit, 3 personen en een hondje.

Via Bersaglio 118

33013, Gemona del Friuli / Glemone, Italië