Duna1452 Beach&Camper

Camperplaatsen

• Stroom

Hans&Miranda

jul 2024

Fijne plek, direct aan zee, alleen het duin over. Plek is prima, strandbed en parasol inbegrepen. sanitair goed en schoon, douchen achter een douchegordijn. prijs met 3 personen 67,—. Heel fijn na onze negatieve ervaring 5 km noordelijker.

sofiarita

sep 2022

Ze noemen het een Club en zo voelt het ook! Je bent vrij om naar het strand te gaan en parasols en ligbedden al gemonteerd te vinden, of ga erop uit en bezoek het nabijgelegen Sperlonga (mooi trouwens). Vriendelijkheid en beschikbaarheid van de beheerders ... Alles inbegrepen zonder muntvangers. Ook bij de andere kampeerders een sfeer van rust en educatie. We zullen zeker terugkomen!

valter.3691

sep 2022

Het is niet bedoeld als een recensie, maar als een advies voor degenen die erin slagen. U bevindt zich in een uitstekende positie, in het Bell-rustruimtecomplex, maar de kosten zijn zelfs zonder de aanvullende service van ligbedden en parasols te duur! Er zal een reden zijn als tegelijkertijd de anderen ons een volledig bedrag hebben afgewezen en je maar met drie campers was. de reden dat ik denk ligt in het verschil van 15 €. Jammer!

Via Salette

04029, Sperlonga, Italië

strandservice incl. 1 parasol en 2 ligbedden op het strand, van 8.00 tot 20.00 uur - direct aan zee - centrum 700m

1 aug t/m 31 aug

1 jun t/m 31 jul