Sperlonga In Camper

• Stroom

prima cp. Goed beveiligd. Prijs 34 euro. Douches is behelpen maar goed te doen. Alleen jammer van de vele vliegen, zelfs op het strand (200 meter lopen). 2 Km lopen/ fietsen over verlicht fietspad naar het leuke dorpje op de rotsen.

loris76

aug 2025

Je kunt niet met een camper naar Sperlonga komen zonder hier te overnachten. Het is een familiebedrijf. Supervriendelijk en hoffelijk. Ik zou één ster aftrekken, alleen al omdat er zo weinig plaatsen zijn (en alles is erg netjes), maar het sanitair (voor degenen die er gebruik van maken) is echt te beperkt. Voor ons is dat geen probleem, alleen de douches in de gebieden waar we komen (er zijn er hier vier, en ze werken voor één euro voor drie minuten warm water, dat je twee keer kunt uitzetten).

Geweldige camping, tegenover strand, 1.5 km verderop ligt een mooi grieksachtige stadje Sperlonga zelf. zo schoon en netjes. de camping is ook zeer goed verzorgd. 1 van de eigenaren heeft eigen kassen en tuinen waar vers groente en fruit wordt geteeld. Dit is te koop op de camping. ook nodigde hij ons uit voor een diner van alleen groenten, voor 20 euro kreeg je 2 uur lang meest lekkere gerechten. 8 gangen dus veel te veel. wat een ervaring top

Via Salette 30

04029, Sperlonga, Italië

strand 200m - centrum 1km

1 mei t/m 26 okt

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!