Camping Smeraldo

• Stroom

Het is een zeer gedateerde en slecht onderhouden camping, alles hangt met touwtjes aan elkaar. chemisch toilet is niet te legen. Veel schaduw, maar kan ook teveel zijn. prijzen waren niet zichtbaar en ze vroegen gewoon €35,-. Belachelijk veel gezien het gebodene. Er zijn prima alternatieven en veel goedkoper. vooral in het naseizoen. Mijn advies: niet heen gaan.

pittikpeter

aug 2021

Men kan verdeeld zijn over netheid, voor ons hoogstens middelmatig. 's Ochtends mag je pas vanaf 9.00 uur het plein op, erg vervelend als je een lange rit voor de boeg hebt. Ook bij het meer is alles rommelig en het water, daar zou ik niet naar binnen gaan.

Mr_Miller

apr 2021

goede schaduwrijke camping met alle voorzieningen. schone douches en toiletten. privé strandservice. honden toegestaan met een kleine speciale ruimte. parkeerplaats buiten voor auto's. speeltuin voor kinderen. klein buitenzwembad. cateringservice. laden en lossen, elektriciteit op de staanplaats.

Via della Acquarella 13

00062, Trevignano Romano, Italië