Area Comunale di Cislano

• Stroom

• Vuilnisbak

jolanda96

aug 2025

Kwamen 18 augustus in avond aan, Vriendelijk te woord gestaan door man( eigenaar) gelijk boekje erbij voor noteren kenteken, had nog 2 plekjes. 10 euro betaald volgens app , was spontaan 15 euro geworden! wij in gesprek met man, nee was 15 euro. ik app laten zien met het 10 euro bedag, hij bleef volhouden nu 15 euro ,we hebben betaald, noemden hem een kleine bandieto, hij lachte. het legen van wc casette was nu ook 5 euro. rustige omgeving!

31gilles

jul 2024

Uitstekend ! Alles is perfect ! Veilige, rustige, vlakke ligging, ideaal voor grote campers, schaduwrijk: zeer koel in de zomer, veel koeler dan aan het meer. Picknicktafel, barbecue, drinkwater, alle voorzieningen, aan het begin van wandelpaden, ideaal voor een bezoek aan de piramides, een bar net beneden, en een zeer vriendelijke en behulpzame manager! 👍

Gooltjes

jun 2024

Prima overnachtingsplek om vanuit hier de mooie Piramidi wandeling te doen (is wel flink dalen en klimmen). Zoals de andere reviews al zeiden, 10 euro aan mannetje hier betalen, stroom op plek, grijs waterafval punt, geen wc.

Via Chigazzolo 3

25050, Zone, Italië

prijs voor 1 nacht - bij langer verblijf korting - supermarkt 300m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!